Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bornescu, liber! Fostul "juvete" şi-a reziliat contractul pentru 250.000 de euro

Bornescu, liber! Fostul "juvete" şi-a reziliat contractul pentru 250.000 de euro

Bornescu, liber! Fostul "juvete" şi-a reziliat contractul pentru 250.000 de euro
Sursa foto: mircea bornescu
15 Oct 2009   •   16:01

Fostul portar al Universităţii Craiova, Mircea Bornescu, a căzut de acord cu conducerea clubului oltean pentru a-şi rezilia contractul. Goalkeeperul s-a întâlnit, miercuri noapte, cu Adrian Mititelu şi, împreună cu Ana Maria Prodan, a obţinut desfacerea contractului pentru 250.000 de euro care pot fi plătiţi până la iarnă. Impresara lui Bornescu neagă că acesta ar fi semnat cu vreo echipă, dar portarul se antrenează deja cu Rapid.
"Am avut o întâlnire azi-noapte cu Mircea Bornescu şi Adrian Mititelu şi am ajuns la un acord. Adrian Mititelu a fost de acord cu rezilierea contractului, Bornescu urmând să îi achite 250.000 de euro. Portarul a plătit deja jumătate, iar restul îi va achita în tranşe până în pauza competiţională din iarnă. Deşi întâlnirea se anunţa una foarte grea, a fost extraordinară. Nu-mi venea să cred. Bornescu şi Mititelu şi-au amintit de multe momente frumoase petrecute împreună. La sfârşit Bornescu i-a cerut un echipament complet de-al Universităţii pentru a-l păstra ca amintire", a declarat pentru Mediafax Ana Maria Prodan.
Agentul jucătorului a infirmat vehement că acesta ar fi semnat vreun contract cu o echipă. Lucru perfect explicabil, având în vedere că, până în acest moment, era sub contract cu Univesitatea Craiova, iar orice alt acord i-ar fi putut aduce o suspendare.
"Avem o ofertă din Rusia pentru el şi bineînţeles clubul Rapid, care s-a arătat interesat de el. Acum nu a semnat cu nimeni, pentru că nici nu ar avea cum. Abia marţi el va fi declarat oficial jucător liber de contract de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor de la LPF. El n-are cum să semneze până nu e liber. Discuţii cu Rapid sunt, dar trebuie să ne întâlnim, să vedem care sunt condiţiile. Mircea trebuie să se gândească bine ce ofertă alege şi cu cine semnează", a spus Ana Maria Prodan.
Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova Rapid Bucureşti
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close