Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Boşneag despre penalty-ul apărat lui Ogăraru: "L-am întrebat unde bate, iar el a zâmbit"

Boşneag despre penalty-ul apărat lui Ogăraru: "L-am întrebat unde bate, iar el a zâmbit"

Boşneag despre penalty-ul apărat lui Ogăraru:  "L-am întrebat unde bate, iar el a zâmbit"
Sursa foto: george ogararu
21 Mar 2009   •   15:28

Portarul lui FC Argeş care şi-a făcut nume apărând penalty-uri ale jucătorilor cunoscuţi, Ionuţ Boşneag, şi-a dezvăluit secretul cu care a reuşit să îi apere vineri execuţia stelistului George Ogăraru. Piteşteanul a devenit erou pentru echipa sa în minutul 74, la scorul de 1-1, când a prins mingea şutată de la punctul cu var de internaţionalul George Ogăraru. Înainte de execuţie, Boşneag l-a întrebat pe stelist şi l-a derutat: "George, unde baţi?"
"Nu pot să zic că i-am spus ceva important. Sunt doar mici şicane pe care le fac portarii, am încercat să derutez jucătorul advers. L-am întrebat unde bate, iar el a zâmbit.", a declarat "naşul" lui Ogăraru pentru GspTV.
"George a bătut unde m-am gândit eu, spre norocul şi spre fericirea mea. Încerc mereu să-mi dau seama care este jucătorul care va executa şi să mă gândesc dacă am văzut vreo execuţie de-a lui. Se spune că un penalty bătut bine nu poate fi apărat, dar noi încercăm să beneficiem de un şut mai uşor al executantului. Foarte mult contează intuiţia de moment", a conchis Boşneag, explicând secretul portarilor.

Este al patrulea penalty pe care echipele adverse în ratează atunci când Boşneag este în poartă, piteşteanul apărând şi o execuţie a dinamovistului Ionel Dănciulescu în turul campionatului, dar atunci "câinii" s-au impus cu 2-0.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Steaua FC Arges Liga I
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close