Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bulgarul Iliev a semnat pe un an şi jumătate cu Steaua

Bulgarul Iliev a semnat pe un an şi jumătate cu Steaua

Bulgarul Iliev a semnat pe un an şi jumătate cu Steaua
19 Feb 2011   •   20:00
După ce în această săptămână a fost declarat liber de contract, bulgarul Valentin Iliev a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Steaua, informează site-ul oficial al clubului din Ghencea.
 
Fundaşul central de 30 de ani a evoluat în prima jumătate a sezonului pentru Universitatea Craiova, unde a adunat 15 prezenţe şi 3 goluri. Jucătorul a declarat că este fericit de alegerea pe care a făcut-o şi că un aport important la venirea sa în Ghencea l-a avit patronul Gigi Becali.
 
Este o zi foarte fericită din viaţa mea pentru că am semnat cu Steaua Bucureşti, un club foarte important în Europa, cu multă tradiţie. Mă bucur foarte mult că am ajuns aici, chiar dacă am avut foarte multe oferte, dar întâlnirea cu patronul echipei a contat foarte mult în alegerea mea. Dânsul m-a apreciat tot timpul, iar acest lucru m-a bucurat, iar de acum înainte voi da totul pe teren pentru a-l mulţumi pe patron, pe antrenor şi pe suporterii echipei. Voi face tot posibilul ca, alături de coechipierii mei, să îndeplinim obiectivele pe care echipa şi le-a propus în acest sezon”, a spus noul fotbalist al roş-albaştrilor. 

×
Subiecte în articol: steaua transfer Liga I
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close