Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "Câinii" aşteaptă reeditarea minunii de la Liberec în meciul de la Atena

"Câinii" aşteaptă reeditarea minunii de la Liberec în meciul de la Atena

"Câinii" aşteaptă reeditarea minunii de la Liberec în meciul de la Atena
Sursa foto: claudiu niculescu
16 Dec 2009   •   08:58

Dinamo ia cu asalt, miercuri seară, Atena cu ocazia meciului de Europa League cu Panathinaikos şi speră la o minune pentru a se califica în primăvara europeană. "Câinii" au nevoie de o victorie la orice scor, cu condiţia să marcheze de cel puţin două ori. Jucătorii alb-roşii declară că nu au renunţat la speranţele de calificare şi invocă exemplul meciului de la Liberec pentru a arăta că pot obţine rezultatul dorit.
"Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Ne va fi foarte greu, îmi aduc aminte de meciul tur, atunci când am ratat un penalty. Chiar dacă aş fi înscris, tot aveam nevoie de o victorie în seara asta. Am venit cu încredere şi speranţă că vom realiza ce am făcut la Liberec. Să nu uităm că Slovan nu va fi niciodată ca Panathinaikos, care este o echipă de Champions League, o formaţie puternică. Nu există termen de comparaţie. Nu se poate vorbi de răzbunare la mine, este bucuria de a juca fotbal. Nu este important cine marchează în seara asta, important este să ne calificăm. Toţi dinamoviştii sunt trişti, nu numai Borcea. Dacă ne calificăm aici i-am face sărbători fericite, atât lui cât şi suporterilor. Dinamo nu se poate destrăma niciodată" , a spus marţi atacantul dinamovist Claudiu Niculescu, potrivit Mediafax.
Antrenorul dinamoviştilor, Cornel Ţălnar, în schimb, este mai puţin optimist. "Ţânţarul" consideră că misiunea lui Dinamo în Atena este una extrem de grea.
"Este un meci important pentru Dinamo, în faţa unei echipe care a avut succese chiar şi în Liga Campionilor. După eşecul de la Bucureşti, şansele noastre sunt mici, dar vom face tot posibilul să scoatem un rezultat bun. Panathinaikos e o echipa puternică, dar sperăm să anulăm acel 0-1 de la Bucureşti, iar şansa să fie cu noi. Cu încredere, putem reuşi. Depinde de noi. Ne vom concentra la acest meci, vom lăsa la o parte celelalte probleme, cum sunt cele economice, şi jucătorii trebuie să dea totul, să aibă mintea doar la meci. Va fi greu să repetăm miracolul de la Liberec, dar vom vedea ce se va întâmpla. Avem încredere în forţele noastre, vrem să-i facem fericiţi pe suporterii noştri", a precizat Ţălnar.
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close