Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ?Câinii? rămân pe primul loc. Dinamo Bucureşti ? Oţelul Galaţi 1-0 (VIDEO)

?Câinii? rămân pe primul loc. Dinamo Bucureşti ? Oţelul Galaţi 1-0 (VIDEO)

?Câinii? rămân pe primul loc. Dinamo Bucureşti ? Oţelul Galaţi 1-0 (VIDEO)
25 Oct 2008   •   22:50

Dinamovştii au revenit pe primul loc al Ligii I după ce pierduseră această poziţie pentru doar două ore în favoarea Unirii Urziceni. Meciul cu Galaţi a adus alte trei puncte pentru jucătorii din Ştefan cel Mare.
Bilanţul dinamoviştilor la meciurile de acasă arăta, înainte de partida cu Oţelul din etapa a XII-a, cinci meciuri, cinci victorii, golaveraj 9-1, 15 puncte. De cealaltă parte, oţelarii aveau în deplasare o singură victorie din 5 meciuri, cu 2 egaluri şi 2 înfrângeri, golaveraj 6-6, 5 puncte.
Înaintea partidei, preşedintele celor de la Oţelul Galaţi, Marius Stan, era încrezător în forţele gălăţenilor şi credea că jucătorii lui Petre Grigoraş pot produce surpriza în faţa "câinilor". "Este un meci greu pe care ni-l dorim în primul rând să nu-l pierdem! Am reuşit să câştigăm cu echipele mari, am bătut Rapid şi Steaua, dar să nu uităm că ne-am impus acasă. Obiectivul echipei pentru meciul cu Dinamo este să nu pierdem. Suntem mulţumiţi şi cu un rezultate de egalitate, dar poate veni şi victoria. Băieţii sunt pregătiţi?. Oficialul clubului credea că urma să fie un meci uşor ?pentru că nu avem ce pierde!?
În minutul 12, Dinamo cere penalty, pentru un henţ în careu, după ce o minge trimisă de Miranda a atins mâna lui Jelev.

Dinamoviştii au condus Oţelul cu 1-0 din minutul 60, prin golul marcat de Torje. Mijlocaşul deschide scorul reuşind al doilea gol din acest sezon, după ce mai marcase în prima etapă, cu Pandurii, 1-1.

În minutul 81, George Blay l-a faultat în careu pe Tănasă şi arbitrul Marius Martiş a acordat penalty pentru gălăţeni. Oţelul ratează lovitura d epedeapsă prin Jelev, iar dinamoviştii răsuflă uşuraţi. Lobonţ şi Julio Cesar s-au îmbrăţişat fericiţi, iar Torje şi Tamaş l-au consolat pe Blay, cel care provocase penaltyul.

Meciul nu a fost lipsit de scandări ale fanilor dinamovişti, care nu au fost deloc de acord cu prezenţa în teren a petrecăreţilor Mitea şi Adrian Cristea, pe care i-au fluierat copios pe întreaga durată a partidei. Mitea a avut o evoluţie slabă în prima repriză, motiv pentru care a fost înlocuit la pauză de Boştină. Mitea, Andrei Cristea şi Adrian Cristea au petrecut într-un club bucureştean sâmbăta trecută până dimineaţă, şi au fost amendaţi cu 5.000 de euro şi trimişi o zi să se antreneze singuri, apoi aduşi înapoi la prima echipă din cauza lipsei de soluţii cauzate de numeroasele accidentări.
Dinamo Bucureşti va mai juca în acest an cu Steaua (acasă), FC Timişoara (deplasare), Unirea Urziceni (acasş), FC Braşov (deplasare) şi FC Argeş Pitesti (acasă).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti Oţelul Galaţi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close