Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Calculele pentru titlu, schimbate. TAS comunică abia în iunie dacă Timişoara recuperează punctele!

Calculele pentru titlu, schimbate. TAS comunică abia în iunie dacă Timişoara recuperează punctele!

Calculele pentru titlu, schimbate. TAS comunică abia în iunie dacă Timişoara recuperează punctele!
Sursa foto: marian iancu
26 Mai 2009   •   20:05

Marian Iancu conta pe aflarea deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în privinţa celor şase puncte penalizare pe 28 mai, adică înainte de meciul cu Unirea Urziceni. Timişoara ar fi avut apoi timp să se decidă dacă susţine sau nu Unirea, dar varianta a căzut după ce instanţa a anunţat că răspunsul va fi dat pe 5 sau 6 iunie. Cum se va juca în aceste condiţii meciul FC Timişoara - Unirea Urziceni?
Patronul echipei de pe Bega a primit vestea surprinzătoare de la avocaţii săi, care au aflat de la TAS că verdictul a fost amânat cu câteva zile care schimbă toate calculele în ultimele două etape ale acestui campionat.
"Am fost anunţat de avocaţii mei că răspunsul de la TAS nu se va da joi, ci va întârzia până pe 5-6 iunie. Decizia poate fi oricare, putem să şi pierdem", a detonat Iancu bomba într-o intervenţie la sportro.
În ciuda întârzierii, Marian Iancu speră că echipa sa îşi va primi punctele câştigate pe teren, dar se teme că TAS nu va schimba decizia de penalizare dată de FIFA, caz în care echipa ar rămâne fără punctele visate.
"Avocaţii mei m-au anunţat că se lucrează la hotărârea finală de la TAS. Am cerut în scris să ni se comunice această hotărâre până la partida cu Urziceni. Mai devreme de 5-6 iunie nu vom avea un răspuns final al TAS-ului. În momentul în care se va cunoaşte decizia, se vor clarifica multe. E greu să se dea o decizie împotriva FIFA.", a conchis Marian Iancu pentru gsptv.
Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close