Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Campioana nimănui. Unirea va stabili, probabil, un record negativ de audienţă în Liga Campionilor, cu Stuttgart

Campioana nimănui. Unirea va stabili, probabil, un record negativ de audienţă în Liga Campionilor, cu Stuttgart

Campioana nimănui. Unirea va stabili, probabil, un record negativ de audienţă în Liga Campionilor, cu Stuttgart
Sursa foto: stadion ghencea
28 Sep 2009   •   14:02

Unirea Urziceni este aproape de a scrie istorie în Liga Campionilor. Din păcate, însă, pentru echipa lui Petrescu şi Stoica, acest lucru nu este unul pozitiv. Unirea a vândut doar 400 de bilete pentru meciul de marţi cu VfB Stuttgart şi ar putea fi prima echipă din istorie care joacă în Ligă cu stadionul gol, deşi nu ispăşeşte nici un fel de suspendare. Mihai Stoica este consternat că preţurile minuscule nu au atras publicul la meci.
Managerul general al echipei ialomiţele, Mihai Stoica, anunţa cu surle şi trâmbiţe, săptămâna trecută, cele mai mici preţuri din istoria Ligii, la meciul din Ghencea cu VfB Stuttgart. Oficialul Unirii se aştepta, probabil, ca stadionul pe care echipa sa este obligat să joacă să se umple măcar parţial. Nici vorbă, însă. Cu o zi înainte de meci s-au vândut doar 400 de bilete, anunţă Adevărul. Menţionăm că Stadionul Steaua are 28.000 de mii de locuri, din care imensa majoritate sunt rezervate suporterilor echipei gazdă.
Comparativ cu audienţele minime de anul trecut, Unirea riscă, realmente, să zdrobească toate recordurile. Iată audienţele cele mai mici din sezonul trecut al Ligii, efectuate de Răzvan Toma pentru sursa citată:
Anorthosis ? Panathinaikos 19.259
Dinamo Kiev ? Arsenal 16.800
Steaua ? Bayern Munchen 13.379
Aalborg ? Manchester Utd. 10.346
?Va fi stadionul gol. Îmi este şi lehamite să vorbesc despre meciul ăsta. Nu interesează pe nimeni. În Bucureşti, nu vine nimeni să vadă o întâlnire de Liga Campionilor şi nici nu putem juca pe teren propriu, la Urziceni. Am vândut doar 400 de bilete în două zile, deşi preţurile sunt mici! Nu se poate aşa ceva! Intuiam că nu o să vină prea multă lume la stadion, dar nici în halul ăsta. Îmi pare rău că nu am fost lăsaţi de UEFA să jucăm în Austria, la Klagenfurt. Acolo, am fi avut stadionul plin, gazon impecabil şi condiţii extraordinare. Mi-e teamă că la meciul Unirea ? Stuttgart va fi cea mai mică reţetă din istoria Ligii Campionilor?, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate.
Tichetele de intrare mai pot fi cumpărate luni (între orele 10:00-18:00) şi marţi (10:00-21:30), de la Stadionul Steaua.
Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close