Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cancan: Goian a făcut "plinul" cu Absinthe şi whiskey într-un club bucureştean

Cancan: Goian a făcut "plinul" cu Absinthe şi whiskey într-un club bucureştean

Cancan: Goian a făcut "plinul" cu Absinthe şi whiskey într-un club bucureştean
Sursa foto: Dorin Goian
26 Ian 2009   •   15:06

Întoarcerea în ţară după greul cantonament de două săptămâni din Spania, de la Oliva Nova, pare să fie, conform publicaţiei Cancan, un puternic motiv de petrecere pentru stelişti. Aceştia s-au întors în ţară vineri, obosiţi după o pregătire în care s-a pus valoare, în special, pe condiţia fizică. Oboseala pare să nu fi fost, însă, de nesuportat pentru jucători, Petre Marin, Ogăraru şi Goian mergând în club, unde, conform sursei citate, ultimul ar fi băut prea mult.
Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a acordat jucătorilor săi o pauză de două zile înainte de a relua antrenamentele, zile de care aceştia par să fi profitat din plin. Cei trei fotbalişti menţionaţi, aflaţi toţi în discuţiile privind stabilirea noului căpitan din lotul echipei din Ghencea, au mers sâmbătă, cu partenerele, în clubul bucureştea, "Fratelli", unde aveau rezervată o masă. Potrivit Cancan, Ogăraru şi Petre Marin s-au bucurat de atmosfera din club şi s-au simţit bine, neîntrecând măsura. Nu se poate spune acelaşi lucru despre fundaşul Dorin Goian, care ar fi oferit un adevărat spectacol, îndemnat şi de nenumăratele pahare de whiskey amestecat cu Red Bull. Puternicul jucător a vrut, spun sursele publicaţiei, să încerce şi faimoasa băutură Absinthe, cerând din când în când shot-uri din alcoolul cu tăria de 70 de grade. Băutura are în compoziţie pelin, anason si plante aromatice, fiind reţeta sigură de a-ţi pierde luciditatea.
După câteva ore de petrecere, Goian ar fi plecat acasă însoţit de parteneră, vizibil ameţit, în timp ce fundaşii laterali Ogăraru şi Petre Marin erau mult mai stăpâni pe ei atunci când au plecat cu soţiile.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorin Goian FC Steaua
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close