Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Capriciosul Jeremie Njock revine cu gol în Liga I şi o salvează pe Craiova cu FC Argeş (VIDEO)

Capriciosul Jeremie Njock revine cu gol în Liga I şi o salvează pe Craiova cu FC Argeş (VIDEO)

Capriciosul Jeremie Njock revine cu gol în Liga I şi o salvează pe Craiova cu FC Argeş (VIDEO)
Sursa foto: jeremie njock
26 Apr 2009   •   18:59

Universitatea Craiova a reuşit o victorie norocoasă duminică, în Bănie, în compania unei echipe aflate în pericol să fie retrogradată pentru faptele conducerii. Jeremie Njock, atacantul camerunez care a redebutat pentru olteni, a reuşit un gol pe final şi a adus echipei sale trei puncte care îi duc pe juveţi pe locul al cincilea în clasamentul Ligii I.
Tânăra echipă a lui Ionuţ Badea pare să fi trecut complet peste şocul arestării patronului său, Cornel Penescu, şi a început foarte îndrăzneţ meciul din Bănie cu Universitatea Craiova. Lipsită de principala sa armă, Florin Costea, Craiova s-a văzut închesuită în propria jumătate de echipa piteşteană, net superioară în duelurile fizice. Năstăsie a lovit, chiar transversala porţii lui Bornescu după o jumătate de oră de joc, după care a mai ratat câteva ocazii într-o primă repriză care le-a aparţinut oaspeţilor.În mod ciudat, însă, Năstăsie a fost înlocuit la pauză de Ionuţ Badea.
Juveţii şi-au mai revenit în a doua repriză, Wobay şi Dina ratând, însă, ocazie după ocazie şi scoţându-le peri albi suporterilor olteni. Minutul 60 a adus un moment aşteptat de tot stadionul, revenirea la echipa-fanion a Olteniei a atacantului Jeremie Njock, care avea să se dovedească decisiv. Finalul partidei părea că merge spre un 0-0 prietenos, dar Njock nu a fost de acord şi a marcat golul izbăvirii pentru Universitatea în minutul 76. Capriciosul vârf a primit mingea de pe partea dreaptă exact în faţa porţii adverse, s-a ridicat peste adversarul direct şi l-a învins uşor pe Boşneag, fugind apoi să se salute cu galeria ?leilor?. FC Argeş a dat impresia că nu poate digera golul primit şi a cedat, iar elevii lui Niccolo Napoli au putut să facă spectacol, în special prin Julius Wobay. Lipsa de concentrare la finalizare nu s-a dovedit, de această dată, păguboasă, iar adversari nu i-au pedepsit, scăpând destul de uşor un punct care, după prima repriză, părea chiar prea puţin.

×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova FC Arges
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close