Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cârţu, amendat cu 6800 lei şi suspendat după ce i-a arătat mâinile încrucişate arbitrului Augustus Constantin

Cârţu, amendat cu 6800 lei şi suspendat după ce i-a arătat mâinile încrucişate arbitrului Augustus Constantin

Cârţu, amendat cu 6800 lei şi suspendat după ce i-a arătat mâinile încrucişate arbitrului Augustus Constantin
27 Oct 2009   •   00:31

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a fost suspendat şase etape de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal şi a fost amendat cu suma de 6.800 de lei, pentru gestul de la finalul meciului cu Unirea Urziceni, când i-a arătat arbitrului Augustus Constantin mâinile încrucişate.

Sorin Cârţu a făcut astfel trimitere la faptul că tatăl arbitrului este în arest de 7 luni, în dosarul "Mită pentru arbitrii". Antrenorul a negat însă aceste acuzaţii şi a susţinut că i-a indicat arbitrului că meciul s-a încheiat. Oficialii LPF au luat însă în considerare faptul că Sorin Cârţu a făcut acelaşi gest şi în timpul partidei, dar şi după fluierul final.

"Cârţu nu a fost prezent la audieri. Ne-a trimis o adresă prin care ne spune că nu este vinovat, dar atât. Cum nu eşti vinovat când faci semnele alea?", a declarat Ion Neagu, preşedintele Comisiei de Disciplină, pentru Mediafax.

Partea vătămată, Augustus Constantin, spune că nu a observat gesturile lui Sorin Cârţu la adresa sa în timpul partidei. "În momentul respectiv, eu n-am văzut acele gesturi. L-aş fi trimis în tribună dacă vedeam. Eu am văzut ulterior imaginile la televizor, nu mai contează ce am simţit. E primul om care îmi face astfel de gesturi! Nu pot să spun că am fost luat pe nepregătite, mă aştept să se întâmple aşa ceva până la urmă", a declarat Augustus Constantin.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorin Cartu
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close