Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cătălin Doman: Toate echipele care vin în Giuleşti parcă înnebunesc şi fac meciul vieţii lor

Cătălin Doman: Toate echipele care vin în Giuleşti parcă înnebunesc şi fac meciul vieţii lor

Cătălin Doman: Toate echipele care vin în Giuleşti parcă înnebunesc şi fac meciul vieţii lor
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Noi 2013   •   09:43
Fotbalistul echipei Rapid, Cătălin Doman, a declarat sâmbătă seară, după victoria din meciul cu Dunărea Galaţi, că acest succes a fost obţinut cu dificultate şi că toate formaţiile care vin în Giuleşti "parcă înnebunesc şi fac meciul vieţii lor".
"Am obţinut o victorie grea, toate echipele care vin în Giuleşti parcă înnebunesc şi fac meciul vieţii lor. Văd aici atmosferă, suporteri şi se automotivează în loc să fie intimidaţi. (...) Nu ştiu dacă Alexandru Ioniţă valorează cinci milioane, dar cred că face jumătate. Să plece pentru că bani pe el sunt bineveniţi", a spus Doman, conform Mediafax.
Nicolae Vasile s-a declarat mulţumit de rezultat: "Am întâlnit o echipă care nu a arătat că e pe ultimul loc. Bine că ne-am trezit în repriza a doua şi am reuşit să câştigăm. Nu contează că am făcut-o cu 1-0, importante sunt punctele".
Formaţia Rapid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dunărea Galaţi, într-un meci din etapa a XIII-a a primei serii din Liga a II-a. Golul a fost marcat de Lukanovici, în minutul 65.
 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close