Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ce a hotărât Carmen Dan, după întâlnirea cu Adrian Mutu

Ce a hotărât Carmen Dan, după întâlnirea cu Adrian Mutu

Ce a hotărât Carmen Dan, după întâlnirea cu Adrian Mutu
09 Aug 2017   •   14:44

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri că se doreşte punerea la dispoziţia Companiei Naţionale de Investiţii a stadionului Dinamo pentru a fi modernizat. 

"Astăzi s-a lărgit echipa, care este foarte determinată să-şi atingă obiectivul, acela de a pune la dispoziţia Companiei Naţionale de Investiţii Stadionul Dinamo pentru a fi modernizat. Ne interesează ce-şi doresc românii, ne interesează să valorificăm un bun al statului (...) în interesul cetăţenilor români şi în interesul iubitorilor de sport şi de fotbal", a spus Carmen Dan după întâlnirea cu managerul clubului Dinamo, Adrian Mutu. 

Ea a precizat că se poate vorbi de "foarte puţin timp" până când va putea preda stadionul pentru modernizare Companiei Naţionale de Investiţii. 

"Noi am făcut toate demersurile, administrativ, civile şi penale, care să ne pună în situaţia de a demonstra că suntem hotărâţi să modernizăm stadionul Dinamo. Am făcut deja o sesizare şi în ceea ce priveşte încălcări ale legii penale", a mai spus Carmen Dan. 

Pe 11 iulie, ea anunţa că MAI va iniţia o acţiune în instanţă în cazul stadionului Dinamo, demersul având legătură cu asocierea între CS Dinamo şi Asociaţia FC Dinamo. 

Pe 16 iunie, Carmen Dan declara că a trimis la Direcţia Naţională Anticorupţie concluziile controlului privind asocierea între CS Dinamo şi Asociaţia FC Dinamo.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Dinamo stadion carmen dan Adrian Mutu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close