Antena 3 Sport Fotbal intern Ce altuia îi face, lui nu îi place: Gigi Becali, deranjat după ce Mirel Rădoi a spus că lotul Stelei nu are valoare

Ce altuia îi face, lui nu îi place: Gigi Becali, deranjat după ce Mirel Rădoi a spus că lotul Stelei nu are valoare

08 Sep 2009   •   15:01
Ce altuia îi face, lui nu îi place: Gigi Becali, deranjat după ce Mirel Rădoi a spus că lotul Stelei nu are valoare


"Ce ţie nu îţi place, altuia nu îi face" este o zicală străină de Gigi Becali, altfel nu se explică reacţia lui la declaraţiile făcute de fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi.

La doar câteva zile după ce a criticat selecţia făcută de Răzvan Lucescu la echipa naţională, Gigi Becali s-a arătat deranjat de faptul că Mirel Rădoi a spus că lotul lui Cristiano Bergodi nu are valoare şi că nu va reveni în Ghencea din cauza modului cum sunt trataţi jucătorii. "Mirel trebuia să mă sune pe mine şi să îmi zică aceste chestiuni. Nu trebuia el să spună că Steaua nu are valoare acum", a declarat Becali, care după meciul Franţa - România a petrecut mai mult de două reprize în direct la emisiunile sportive explicând că lotul lui Răzvan Lucescu nu are valoare.

Patronul Stelei şi totodată naşul lui Mirel i-a dat dreptate fostului căpitan în privinţa lui Valeriu Argăseală, spunând că acesta nu este cel mai potrivit pentru a face legătura între echipă şi conducere. "Într-adevăr, ce zice Rădoi, că Argaseală nu e potrivit pentru aşa ceva, e corect. Dar trebuia să îmi zică mie acest lucru, nu în presă. Am simţit şi eu asta, că nu face faţă, dar nu văd omul care să îndeplinească perfect acest rol", a declarat Gigi Becali la GSpTV.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close