Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ce spune Hagi despre meciul pe care îl va juca Viitorul contra lui Dinamo

Ce spune Hagi despre meciul pe care îl va juca Viitorul contra lui Dinamo

Ce spune Hagi despre meciul pe care îl va juca Viitorul contra lui Dinamo
29 Iul 2017   •   17:33

 Antrenorul campioanei României la fotbal, FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, spune că deşi echipa sa are un program infernal în perioada următoare, îşi doreşte victoria în partida contra lui Dinamo, de duminică seara, în etapa a 3-a a Ligii I. 

''Ne aşteptăm la un meci greu cu Dinamo, echipă care arătă bine de la venirea lui Cosmin Contra: puternică, organizată, disciplinată. Jucăm acasă şi trebuie să câştigăm, indiferent de jocul pe care îl vom presta. E mult mai important rezultatul decât jocul. N-am spus-o niciodată asta, dar având în vedere dinamica în care am intrat acum, trebuie să fim inteligenţi, să jucăm la rezultat. Să adunăm puncte, pentru că trebuie să facem faţă şi în Europa şi în campionat, unde vom juca sâmbătă, marţi, vineri, şi după aia iar meci de calificare. Nu-i uşor, e greu, o să încercăm să ne adaptăm. Cred că puteam să jucăm miercuri şi sâmbătă în loc de marţi şi vineri. Asta e, probabil că planificarea se face cu celelalte echipe care nu joacă în Europa, să joace mai târziu, şi noi mai devreme (...) Jucăm cu Dinamo cu gândul la meciul de la APOEL, şi la cel cu Sepsi. Toate sunt grele şi trebuie să facem planificarea în aşa fel încât să producem rezultate bune pentru noi'', a spus, printre altele, într-o conferinţă de presă, Gheorghe Hagi. 

El şi-a exprimat nemulţumirea pentru faptul că formaţia sa va juca 3 meciuri în 6 zile. 

''N-am cum să nu vorbesc despre planificarea celor trei meciuri în şase zile. Din păcate, conducerea mea nu m-a ajutat. Trebuia să spună foarte clar punctul de vedere, dar nu a făcut-o, iar lucrul ăsta a făcut să fim planificaţi de maniera asta. Probabil se doreşte ca Viitorul să meargă în jos, nu în sus. Nu suntem ascultaţi şi băgaţi în seamă cu nimic(...) Intrăm într-o perioadă dificilă din cauza programului, cu meciuri grele, un program foarte greu, unde trebuie să producem performanţă şi rezultate, să facem faţă, Va fi foarte greu. Sunt meciuri importante pentru noi, ca club, dar este incredibil cum am fost programaţi(...)'', a afirmat Hagi. 

După meciul de duminică împotriva lui Dinamo, Viitorul va juca în deplasare, miercuri, la Nicosia, partida retur cu APOEL, din prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, pentru ca apoi, pe 5 august, să întâlnească pe Sepsi Sf. Gheorghe, în Liga I.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: fotbal Gheorghe Hagi viitorul Dinamo
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close