Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ceahlăul - "U" Craiova 2-1. "Ştiinţa" pierde la debutul antrenorului interimar Trică

Ceahlăul - "U" Craiova 2-1. "Ştiinţa" pierde la debutul antrenorului interimar Trică

Ceahlăul - "U" Craiova 2-1. "Ştiinţa" pierde la debutul antrenorului interimar Trică
Sursa foto: eugen trica
05 Mai 2010   •   17:22

Universitatea Craiova are probleme din ce în ce mai mari cu retrogradarea. Cea de-a treia înfrângere consecutivă ar putea face "Ştiinţa" să se apropie la un punct de zona roşie a clasamentului, în cazul în care una dintre echipele Politehnica Iaşi sau Pandurii câştigă duelul direct din această etapă. Meciul de la Piatra Neamţ a fost primul al lui Eurgen Trică pe banca "juveţilor", după ce antrenorul olandez Mark Wotte a fost suspendat pentru lipsă de profesionalism.

Ghinionul pare să se ţină scai de cea mai iubită echipă a Olteniei. După două înfrângeri consecutive, dintre care ultima cu Internaţional Curtea de Argeş, Craiova a clacat şi sub Pietricica, în mod dramatic. Mihai Costea a deschis scorul pentru Craiova în minutul 65, cu un şut pe sub portar după pasa lui Dina, dar Ceahlăul a avut moralul necesar pentru a reveni. Mai întâi Bărcăuan a centrat de pe dreapta în minutul 75, mingea l-a depăşit pe Silviu Lung Jr, iar Ibrahim a trimis cu capul în poarta goală. Apoi, în ultimul minut de timp regulamentar, Cebotaru a şutat puternic de la marginea careului mare şi mingea a intrat în plasă, deviată din Găman. 2-1 în minutul 90, dar Ceahlăul are doar şanse teoretice de a se salva de la căderea în Liga a II-a.

Formaţiile de joc:
Ceahlăul: 22. Villadsen - 13. Bărcăuan, 27. Dumitraş, 17. Viţelaru, 20. Ambourouet - 6. Achim (9. Edson '72) - 15. Bădescu, 5. Stevici, 16. Jeremici (7. Cebotaru '39) - 19. Mulisa (25. Ibrahim '74), 21. Velkoski. Antrenor: Zoran Filipovici.
Universitatea Craiova: 21. Lung - 18. Dănănae (25. Firţulescu '74), 7. Găman, 3. Barbu, 17. Bălace - 13. Dilevski - 28. Gângioveanu, 2. Bărboianu, 20. Dina ('86. Crăciun '88), 30. Prepeliţă - 9. M. Costea (27. Al. Piţurcă '71). Antrenor interimar: Eugen Trică.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close