Antena 3 Sport Fotbal intern Cernat şi Ghioane, ţintele celor de la FC Timişoara

Cernat şi Ghioane, ţintele celor de la FC Timişoara

13 Feb 2009   •   13:28
Cernat şi Ghioane, ţintele celor de la FC Timişoara
Sursa foto: Florin Cernat

Preşedintele consiliului director al clubului FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat că jucătorii lui Dinamo Kiev, Florin Cernat şi Tiberiu Ghioane sunt pe placul tuturor cluburilor din România şi că intenţionează să îi aducă la gruparea de pe Bega. Oficialul bănăţean mai consideră că selecţionerul Piţurcă face o mare greşeală că nu îi foloseşte la echipa naţională, deoarece amândoi sunt jucători de excepţie. Totuşi, Chivorchian recunoaşte că Ghionea va fi mult mai greu de adus decât Cernat.
Dacă Florin Cernat nu mai este de ceva timp un jucător de bază la Dinamo Kiev şi se află şi în ultimele şase luni de contract, situaţia lui Ghioane este mult mai declicată, din punctul de vedere al timişorenilor. Acesta a depăşit de mult timp problemele de sănătate pe care le-a avut şi a redevenit un jucător esenţial pentru echipa ucraineană. Din acest motiv, va fi nevoie, probabil, de foarte mulţi bani pentru a-i face pe conducătorii clubului să renunţe la jucător.
"Ghioane şi Cernat nu au cum să lipsească de la naţională. Ei joacă la Dinamo Kiev şi nu văd de ce să nu îi aduci la lot. Nu există echipă din România care să nu îi vrea pe Cernat şi Ghioane. Şi noi îi vrem la Timişoara. Cernat e la final de contract şi e posibil să se transfere. La Ghioane e mai greu, Dinamo Kiev nu cred că îi dă drumul. Şi dacă îi dă drumul o să plece pe bani mulţi", a declarat Chivorchian pentru sport.ro.
Chivorchian a mai adăugat pentru sursa citată despre Alexandru Curtean, achiziţia din această iarnă a echipei şi despre echipa naţională a României:
"Cred că în proporţie de 90% Curtean este foarte aproape de foma maximă. O să fie greu pentru Balint să facă primul 11. Asta pentru că avem un lot de 26 de jucători din care 20 în orice moment pot să fie titulari. De ce nu 26? Pentru că unii dintre ei sunt accidentaţi. O să strângem puncte atât cât să terminăm pe primul loc. Ne trebuie 35 de puncte pentru a termina pe 1. Am avut 2 oameni la naţională şi asta este foarte bine. Rezultatul naţionalei este dezamăgitor, este un mare semn de întrebare."
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close