Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR - Bordeaux: Clujenii au îmblânzit casele de pariuri

CFR - Bordeaux: Clujenii au îmblânzit casele de pariuri

CFR - Bordeaux: Clujenii au îmblânzit casele de pariuri
04 Noi 2008   •   11:30

Meciul de marţi seara dintre CFR şi Bordeaux poate fi cel mai important din cariera fotbaliştilor clujeni. Şi asta pentru că, în cazul unei victorii, ceferiştii şi-ar asigura cel puţin locul trei în grupă şi implicit calificarea în Cupa UEFA. Mai mult, un rezultat bun îi creditează pe clujeni cu şanse reale de a continua chiar în Liga Campionilor. Antrenorul clujenilor, Maurizio Trombetta , s-a declarat optimist înainte de meci, fiind convins că elevii săi nu vor mai repede meciul mai slab din precedenta confruntare cu cei de la Bordeaux.
Evoluţiile de până acum ale clujenilor în Champions League au determinat casele de pariuri să declare CFR favorită pentru partida de marţi seara. Mai mult, CFR stă bine la casele de pariuri şi când vine vorba de calificare în optimile Ligii.
În celălalt meci din grupă, Roma e obligată să câştige partide cu Chelsea pentru a mai spera la calificare. Aflată sub presiunea suporterilor şi venind după 5 înfrângeri consecutive, echipa romană speră la o minune marţi seară, având în vedere faptul că întâlneşte o echipă care speră la câştigarea Ligii Campionilor. Meciurile CFR - Bordeaux şi Roma - Chelsea vor începe la ora 21.45.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Bordeaux Chelsea Londra AS Roma
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close