Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj: Culio vrea să joace pentru naţionala României

CFR Cluj: Culio vrea să joace pentru naţionala României

CFR Cluj: Culio vrea să joace pentru naţionala României
Sursa foto: emmanuel culio
15 Feb 2009   •   13:56

Deşi antenorul naţionalei nu s-a uitat deloc înspre Cluj pentru jucători la meciul de pregătire pentru Croaţia, există jucători care aşteaptă ca Victor Piţurcă să îşi întoarcă privirea spre ei.
Mai nou, revelaţia clujenilor din Liga Campionilor, Emmanuel Culio, s-a gândit că nu ar fi rău să joace pentru România, dacă tehnicianul Argentinei nu îl bagă în seamă.
?Visul meu este să joc pentru Argentina şi să mă antreneze Maradona, cel mai mare jucător al lumii, însă este foarte greu acest lucru. Dacă evoluam în campionatul Angliei sau în Italia, era mai uşor, dar de aici de la Cluj este mai greu. Dacă o să rămân la CFR, aş vrea să joc pentru naţionala României. Dacă mă sună Piţi, cu siguranţă nu l-aş refuza, eu mi-aş dori să evoluez pentru România?, mărturiseşte Culio, citat de ProSport.
Până însă la o convocare, argentinianul ar trebui să obţină cetăţenia română, care îl împiedică momentan să joace pentru tricolori. În acest sens, directorul FRF Ionuţ Lupescu declara că "din păcate, Culio ar trebui să joace cinci ani în România ca să poată ajunge în echipa naţională. Interesant ar fi Dubarbier, care e mai tânăr şi poate trece de această perioadă".
Pe lângă aceasta, Culio se mai gândeşte totuşi şi la un eventual transfer în Rusia, la Rubin Kazan, ceea ce ?ar fi bine?, totuşi, după cum aprecia mijlocaşul.
Acum câţiva ani, presa şi lumea fotbalului insista pentru cooptarea în naţională al fostului jucător al Sportului Studenţesc, nigerianul Abiodun Agunbiade, dar intenţiile nu s-au mai materializat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close