Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj este lider în Liga I, după 1-1 cu Rapid, în Giuleşti

CFR Cluj este lider în Liga I, după 1-1 cu Rapid, în Giuleşti

CFR Cluj este lider în Liga I, după 1-1 cu Rapid, în Giuleşti
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    24 Sep 2011   •   23:48

CFR Cluj este lider în Liga I cel puţin pentru o zi, după ce a reuşit să obţină un rezultat de egalitate în Giuleşti, cu Rapid, scor 1-1, în derbyul etapei a 8-a.

 
Echipa lui Jorge Costa are acelaşi număr de puncte ca şi Dinamo, 16, dar un golaveraj mai bun, în timp ce giuleştenii fac 15 puncte şi se află pe poziţia a treia în clasamentul campionatului.
 
După un debut de partidă mai bun al Rapidului, oaspeţii au avut prima ocazie importantă, Sougou lovind bara în minutul 14 după o centrare a lui Panin. Peste două minute a venit şi deschiderea scorului, însă la cealaltă poartă, Mihai Roman profitând de respingerea greşită a lui Nuno Diogo pentru a marca de la 12 metri.
 
Trupa lui Răzvan Lucescu se putea desprinde în debutul părţii secunde, însă Beto s-a întins foarte bine şi a respins în corner execuţia lui Teixeira. Scăpaţi de un nou gol, clujenii au reuşit să egaleze în minutul 58, atunci când Weldon a finalizat superb o acţiune în doi cu Sougou.
 
Fără să impresioneze, Rapid ar fi putut lua toate punctele, Nicolae Grigore având o bună şansă de a înscrie cu patru minute înainte de final, dar portughezul din poarta CFR-ului a avut o nouă intervenţie excelentă care a menţinut rezultatul de pe tabelă.
 
Rapid: D. Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Burcă, Ezequias - Apostol (Glauber 66), N. Grigore, Teixeira (Grigorie 88) - M. Roman (Sburlea 74), Pancu, Deac
 
CFR: Beto - Panin, Cadu, Diogo, Camora - Peralta, R. Garcia - Sougou, Bastos (De Zerbi 54), Ronny (G. Mureşan 72) - Weldon (Kapetanos 92).
 

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Liga I Rapid giulesti derby
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close