Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj este noua campioană a României după 2-1 cu Internaţional (VIDEO)

CFR Cluj este noua campioană a României după 2-1 cu Internaţional (VIDEO)

CFR Cluj este noua campioană a României după 2-1 cu Internaţional (VIDEO)
Sursa foto: cfr cluj
15 Mai 2010   •   20:49

CFR Cluj este noua campioană a României. "Feroviarii" au învins sâmbătă Internaţional Curtea de Argeş cu scorul de 2-1 şi şi-au asigurat matematic titlul de campioană în Liga I cu o etapă înainte de final. Acesta este al doilea titlul din istoria de peste 100 de ani a clubului din "Gruia", după cel cucerit în 2008, sub conducerea lui Ioan Andone.

Meciul de la Cluj-Napoca a început într-o atmosferă de sărbătoare creată de suporterii care au umplut până la refuz arena "Dr. Constantin Rădulescu". Mai exact, 21.104 clujeni au venit să vadă cum CFR Cluj se încununează pentru a doua oară în istorie campioană a României.
Odată depăşit greul test de la Severin, cu "U" Craiova, elevii lui Andrea Mandorlini s-au concentrat în faţa Internaţionalului şi şi-au presat adversarii încă de la început.
Răsplata a venit în minutul 32, când Sixto Peralta a văzut excelent un culoar printre fundaşii adverşi, i-a pasat lui Bud iar atacantul venit de la Gaz Metan a înscris cu un şut puternic pe lângă Popa. Cu toate că Internaţional a dat mereu impresia că poate lovi, CFR era să înscrie prin Deac, care a şutat de la 30 de metri milimetric pe lângă poartă.
Clujenii au făcut în repriza secudă exact ce nu trebuia şi au dat semne de relaxare. Echipa lui Ionuţ Badea a profitat în minutul 66 şi, după o centrare venită din partea dreaptă, Bogdan Apostu a reluat cu capul pe spate, la colţul lung, fără nici o şansă pentru Nuno Claro. Clujenii au părut că şi-au pierdut luciditatea după această lovitură, dar Ciprian Deac şi-a salvat echipa la timp. Mijlocaşul a punctat pentru 2-1 în minutul 75 cu un şut care a lovit bara şi a intrat în poartă, fără speranţe pentru Marius Popa.

Lucrurile s-au complicat pe final pentru CFR, după ce lusitanul Dani a fost eliminat direct de Teo Crăciunescu în minutul 81 pentru un fault extrem de periculos asupra lui Răduţ. Cu toate acestea, cluujenii şi-au păstrat calmul pe final şi au reuşit să câştige al doilea titlu de campioană în trei ani.

CFR Cluj - Internaţional 1-0. Gol Bud


CFR Cluj - Internaţional 1-1. Gol Apostu


CFR Cluj - Internaţional 2-1. Gol Deac




Formaţiile de joc:
CFR Cluj: Nuno Claro - Tony , Mureşan, Cabrera, Edimar - Peralta, Dani, Culio - Deac, Bud, Traore. Rezerve: Stăncioiu, Panin, De Zerbi, Bottone, N. Dică, Veloso, Kone
Internaţional: M. Popa - Matei, Viera, Chiricheş, Frăsineanu - Băcilă, Popa, Voiculeţ, Kone - Răduţ, Apostu. Rezerve: Arcaba, Raţiu, Neagu, Lazăr, Antohi, Stoianof, Stan

Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close