Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj ? Gaz Metan Mediaş 2-1. Dubarbier salvează două puncte în mod dramatic (VIDEO)

CFR Cluj ? Gaz Metan Mediaş 2-1. Dubarbier salvează două puncte în mod dramatic (VIDEO)

CFR Cluj ? Gaz Metan Mediaş 2-1. Dubarbier salvează două puncte în mod dramatic (VIDEO)
01 Dec 2008   •   21:04

Campioana României a intrat în vacanţa de iarnă cu capul sus. După eliminarea din competiţiile europene, oficialii formaţiei CFR Cluj au anunţat că acum echipa se poate concentra pe câştigarea titlului, iar un rezultat prost la finalul turului de campionat era ultimul lucru pe care şi-l puteau dori ardelenii.
Alexandru Curtean a fost foarte aproape să le strice elevilor lui Maurizio Trombetta vacanţa, însă Dubarbier a adus in extremis trei puncte gazdelor, la una dintre ultimele faze ale meciului. CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-1, pe teren propriu, într-un meci cu final dramatic, interzis cardiacilor.
Scorul a fost deschis de Gabi Mureşan, după jumătate de oră de joc, când a executat o lovitură liberă de la 25 de metri la care Şteţca a fost spectator.

Meciul a curs apoi spre o victorie la limită, însă în primul minut de prelungire al partidei Curtean a egalat cu un şut senzaţional din colţul careului de 16 metri.

Rezultatul final avea însă să fie stabilit de Dubarbier, două minute mai târziu, când a primit o minge peste apărarea medieşenilor şi l-a executat pe portarul oaspeţilor.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a urcat pe poziţia a 4-a în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce formaţia pregătită de Cristian Pustai termină turul de campionat pe locul 16, cu 15 puncte.
Au evoluat echipele:
CFR Cluj
Nuno Claro - Panin, Alcantara, Galiassi (E. Kone 55), Pereira - Mureşan, Dani - Culio, Peralta (Trică 46), Dubarbier, Y. Kone (M. Jose 79). Antrenor: Maurizio Trombetta.
Gaz Metan
Şteţca - Nohai (Sabou 74), Lazăr, Hoban, Buzean - Voicu - Dudiţă, Zaharia, Eric (Boaru 46), Curtean - C. Prodan (Vidakovic 63). Antrenor: Cristian Pustai.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Gaz Metan Medias Liga I
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close