Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj nu a reuşit să învingă ultima clasată, deşi a condus cu 2-0 şi a avut un om în plus

CFR Cluj nu a reuşit să învingă ultima clasată, deşi a condus cu 2-0 şi a avut un om în plus

CFR Cluj nu a reuşit să învingă ultima clasată, deşi a condus cu 2-0 şi a avut un om în plus
de M.T.    |    14 Mar 2014   •   21:36

Sezonul slab al celor de la CFR Cluj continuă, fosta campioană a României obţinând doar o remiză, scor 2-2, pe terenul Coronei Braşov, ultima clasată în Liga I.

Echipa antrenată de Vasile Miriuţă a condus cu 2-0 şi a evoluat în superioritate numerică în ultima jumătate de oră a partidei, dar nici în aceste condiţii nu a reuşit să obţină prima victorie din 2014.

Tânărul de 20 de ani Sergiu Negruţ a marcat o dublă în prima repriză pentru CFR, care se putea desprinde decisiv înainte de pauză, dar căpitanul Cadu a ratat penaltyul obţinut de Gabionetta.

Corona a redus din diferenţă după un sfert de oră din repriza a doua, lovitura liberă executată de Neacşa fiind deviată în propria poartă de Maftei.

Speranţele braşovenilor de a reveni au suferit o grea lovitură un minut mai târziu, când Sergiu Buş a văzut al doilea galben şi a fost eliminat.

Chiar şi cu un om mai puţin, gazdele au marcat golul care le aduce un punct cu cinci minute înainte de final, prin Coman, care a prelungit astfel criza celor de la CFR.

Tot vineri, în primul meci al etapei a 23-a din Liga I, FC Viitorul a încheiat la egalitate pe teren propriu cu Săgeata Năvodari, scor 0-0.

×
Subiecte în articol: Liga I CFR Cluj fc viitorul
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close