Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj - Rapid 0-0. Remiză albă în patru acte (VIDEO)

CFR Cluj - Rapid 0-0. Remiză albă în patru acte (VIDEO)

CFR Cluj - Rapid 0-0. Remiză albă în patru acte (VIDEO)
13 Mar 2009   •   22:39

Primul mare derby al returului a oferit de toate, mai puţin goluri. Partida a fost oprită de două ori în partea a doua din cauza ninsorii, însă în ciuda condiţiilor în care s-a jucat meciul nu a dezamăgit. Poate cu excepţia rezultatului, care nu avantajează pe nimeni, ci doar pe rivalele celor două formaţii.

Prima parte a disputei a fost lipsită de faze importante la cele porţi, singurele oportunităţi aparţinându-le lui Pereira şi Y. Kone, însă doar în urma unor şuturi de la distanţă. Vestea proastă pentru echipa campioană a reprezentat-o accidentarea la genunchi a căpitanului Cadu, ieşirea portughezului slăbind defensiva gazdelor. Pe finalul primelor 45 de minute, rapidiştii au solicitat penalty la un duel în careul clujean între Nuno Claro şi Grigorie.

Repriza a doua s-a desfăşurat sub o ninsoare extrem de deasă, dar care a părut a da aripi giuleştenilor, care au ratat câteva şanse importante de a înscrie. După câteva minute de incertitudine la mijlocul mitanului, cauzate de hotărârea ?centralului? Augustus Constantin de a opri partida şi apoi de a reveni asupra deciziei, duelul a continuat. Însă în afara unei mari ocazii a oaspeţilor, bară Mejolaro Pitbull, nu s-a mai întâmplat nimic.

CFR şi Rapid încheie la egalitate, rezultat ce nu avantajează nici una dintre formaţii. Unirea Urziceni a învins în primul meci al etapei, iar liderul Dinamo are mari şanse să obţină încă trei puncte în această rundă, deoarece întâlneşte acasă pe CS Otopeni, penultima clasată.



CFR: Nuno Claro - Viera, Cadu (Dario Flores 20), De Sousa, Panin - Dani - Culio, Peralta, Pereira (Ruiz 73) - Mara, Y. Kone
Antrenor: Ales Jindra

Rapid: E. Andrade - Perjă, Andrade, Mardare, Bozovici - Lazăr, Herea (Dică 68)- S. Grigorie, Pitbull (Ivelja 79), Spadacio - Djalovici
Antrenor: Marian Rada

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Rapid Liga I
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close