Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj s-a calificat în finala Cupei României, după 2-0 cu Astra Giurgiu

CFR Cluj s-a calificat în finala Cupei României, după 2-0 cu Astra Giurgiu

CFR Cluj s-a calificat în finala Cupei României, după 2-0 cu Astra Giurgiu
de M.T.    |    22 Mai 2013   •   22:58

CFR Cluj s-a calificat în finala Cupei României, după ce a reuşit să câştige cu 2-0 returul semifinalei cu Astra Giurgiu, disputat în deplasare.

În prima manşă, la Cluj, CFR şi Astra au încheiat la egalitate, scor 0-0, astfel că formaţia din Gruia are ocazia de a câştiga trofeul pentru a patra oară, după succesele consecutive din 2008, 2009 şi 2010.

Adversara clujenilor în ultimul act, programat pe 1 iunie, pe Arena Naţională din Bucureşti, va fi Petrolul Ploieşti, care a trecut în semifinale de Oţelul Galaţi cu scorul general de 4-2.

CFR Cluj a avut nevoie de 19 minute pentru a deschide scorul în partia de la Giurgiu, Ioan Hora învingându-l pe Silviu Lung jr. din apropiere, după o centrare a lui Rui Pedro, deviată uşor de un adversar.

Gazdele au avut mai multe şanse importante de a reintra în meci, dar portarul feroviarilor, Mario Felgueiras, a avut o prestaţie excelentă şi a avut răspuns la toate tentativele de a egala pe care le-au avut jucătorii Astrei.

Rezultatul final a fost stabilit în minutul 90, atunci când Diogo Valente, care l-a înlocuit chiar pe Hora, a înscris pentru 2-0, la capătul unei faze născute dintr-o uriaşă greşeală a lui Junior Morais.

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Astra Giurgiu Cupa Romaniei
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close