Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj s-a calificat în sferturile Cupei Ligii

CFR Cluj s-a calificat în sferturile Cupei Ligii

CFR Cluj s-a calificat în sferturile Cupei Ligii
11 Aug 2016   •   21:06

CFR Cluj s-a calificat în sferturile Cupei Ligii, după ce a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare, pe teren propriu, într-un meci în care rezultatul a fost 0-0 după 120 de minute. 

Gazdele au ratat un penalty în finalul primei reprize, când portarul Calancea a apărat şutul lui Petrucci (minutul 45+1). La faza ce a dus la acel penalty, Calancea îl faultase pe Bud şi ar fi putut fi eliminat. 

Repriza secundă a fost lipsită de ocazii clare. CFR a fost aproape de gol în minutul 98, prin Nascimento. Echipa craioveană a fost destul de periculoasă în minutele 118 şi 120+1, prin Ivan, ultima oară din lovitură liberă. 

La loviturile de departajare, Petrucci şi-a luat revanşa în faţa lui Calancea. Cristian Lopez, Davide Petrucci şi Nascimento au transformat pentru clujeni, iar pentru craioveni au punctat Hristo Zlatinski şi Nuno Rocha. De la gazde au ratat Tiago Lopes şi Cristian Bud, iar de la oaspeţi, Nicuşor Bancu, Andrei Ivan şi Bogan Vătăjelu. Toţi craiovenii care au ratat au trimis peste partă. 

În sezonul trecut, CFR a câştigat Cupa României după ce în finală a învins-o pe Dinamo la lovituri de departajare. 

CFR va juca în sferturi de finală împotriva lui ASA Târgu Mureş, pe 7 sau 8 septembrie. 

Tot joi se va disputa ultimul meci din optimi, FC Voluntari - FC Dinamo Bucureşti. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: CFR Cluj Cupa Ligii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close