Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj s-a încurcat la Mediaş. FC Vaslui a făcut instrucţie cu Concordia

CFR Cluj s-a încurcat la Mediaş. FC Vaslui a făcut instrucţie cu Concordia

CFR Cluj s-a încurcat la Mediaş. FC Vaslui a făcut instrucţie cu Concordia
10 Mar 2012   •   12:42

CFR Cluj a remizat în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii I la fotbal. "Feroviarii" au pierdut 4 puncte în faţa Gazului, la fel cum s-a întâmplat şi sezonul trecut, iar acest rezultat îi va permite echipei Dinamo să se distanţeze în clasament după partida cu Pandurii.

"Am avut 3 ocazii mari de gol şi ne-a lipsit şansa cu Gaz Metan. Echipa a jucat mai bine faţă de meciul precedent, dar absenţa lui Beto s-a resimţit", a declarat Arpad Paszkany, finanţator CFR.

Gazdele au deschis rapid scorul prin Ciprian Petre (2), care l-a surprins cu un şut din afara careului pe portarul Eduard Stăncioiu. CFR a egalat prin grecul Kapetanos (13), care a ratat o mare situaţie de a aduce victoria echipei sale în prelungirile meciului.

Cu o zi înaintea partidei, Cristi Puştai a împlinit cinci ani de când antrenează Gaz Metan, fiind cel mai longeviv antrenor la o echipă din Liga I. Formţia s-a trece însă prin momente dificile, reuşind să câştige un singur meci în ultimele nouă partide.

Într-o altă partidă disputată vineri, FC Vaslui a învins pe Concordia Chiajna cu scorul de 4-0. Primele trei goluri ale gazdelor, semnate de Wesley (14), Adailton (34) şi Paito (43), au venit după gafe ale portarului israelian Idan Baruch, schimbat la pauză. Lucian Sânmărtean a închis tabela în minutul 65 cu o execuţie de efect.

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Gaz Metan Medias FC Vaslui Liga I
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close