Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj se încurcă de Gaz Metan, 0-0, şi le dă adversarelor o şansă preţioasă

CFR Cluj se încurcă de Gaz Metan, 0-0, şi le dă adversarelor o şansă preţioasă

CFR Cluj se încurcă de Gaz Metan, 0-0, şi le dă adversarelor o şansă preţioasă
Sursa foto: gabi muresan
17 Mar 2010   •   20:48

Liderul campionatului, CFR Cluj, nu a reuşit decât o remiză albă în deplasarea de miercuri de la Mediaş, cu Gaz Metan, şi le-a dat rivalelor oportunitatea de a se aşeza în fruntea Ligii I. Medieşenii, una dintre echipele cu "tupeu" în acest campionat, au reuşit să îi oprească pe clujeni din marşul lor triumfal cu o prestaţie curajoasă.
CFR Cluj s-a prezentat pentru partida de la Mediaş cu multă încredere că nici un punct nu va fi pierdut. Cu toate acestea, Eric le-a dat acestora motive serioase de îngrijorare devreme în meci, înainte ca lovitura de cap a lui Gabi Mureşan să fie scoasă de pe linia porţii. Acelaşi mijlocaş a lovit şi bara mai târziu, dar norocul a fost de partea gazdelor. Repriza a doua a fost la fel de animată, iar Pârvulescu, recent convocat de Răzvan Lucescu la selecţionata Under 23, a trecut şi el pe lângă deschiderea scorului pentru Gaz Metan. Clujenii au părut, în mod inexplicabil deconcentraţi, iar ultima parte a partidei a fost mult mai uşoară pentru gazde decât s-ar fi aşteptat antrenorul Cristi Pustai.
"Am reuşit un rezultat pozitiv, deoarece astăzi am întâlnit o echipă extrem de puternică. În conjuntura în care Kubala era suspendat şi Liţu accidentat, cred că un egal era maximum ce puteam obţine. Mă bucur că nu am primit gol şi că am continuat seria de meciuri pozitive. Urmează trei deplasări dificile, dar în acest campionat am pierdut doar de trei ori în deplasare şi cred că nu pornim de la început din postura de învinşi", a declarat antrenorul Gazului, Cristi Pustai.
Rezultatul final, de 0-0, îi lasă pe feroviari cu 40 de puncte, în timp ce Gaz Metan totalizează 28 şi stă confortabil la mijlocul clasamentului.
Formaţiile de joc:
Gaz Metan: 30. Buchta - 15. Hoban, 19. Lazăr, 13. Akaki, 8. Buzean -5. A. Munteanu, 16. Zaharia (3. Trtovaci '85), 21. Todea, 27. Eric (17. Dudiţă '60), 22. Pârvulescu - 77. Silvăşan (29. Gallanis '90). Antrenor: Cristian Pustai.
CFR Cluj: 1. Claro - 2. Tony, 20. Cadu, 13. Piccolo, 23. Leonardo - 16. Bottone, 8. Peralta (5. Y. Kone '65), 6. G. Mureşan (10. N. Dică '59), 19. Culio - 85. Bud, 9. L. Traore (30. E. Dică '59). Antrenor: Andrea Mandorlini.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I CFR Cluj Gaz Metan Medias
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close