Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj trece de primul obstacol în Liga Campionilor, 2-1 cu Basel. Vezi rezultate

CFR Cluj trece de primul obstacol în Liga Campionilor, 2-1 cu Basel. Vezi rezultate

CFR Cluj trece de primul obstacol în Liga Campionilor, 2-1 cu Basel. Vezi rezultate
15 Sep 2010   •   23:37

Ca şi în primul meci de la precedenta prezenţă în grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj a început cu o victorie cu 2-1 competiţia regină a Europei. Dacă în 2008 învingea AS Roma în deplasare, miercuri a venit rândul elveţienilor de la FC Basel să cadă pradă ofensivei ardelene.

CFR Cluj a început cum nu se putea mai bine partida de pe teren propriu, marcând de două ori în decurs de trei minute. Scorul l-a deschis Rada, în minutul 9, cu o lovitură de cap precisă în urma cornerului executat de Culio. Tot Culio l-a servit şi pe Lacina Traore în minutul 12, care a marcat de asemenea cu capul.

Cu Sorin Cârţu pe banca tehnică, CFR Cluj s-a retras uşor-uşor în apărare şi s-a mulţumit să iasă pe contraaatac, cedând posesia adversarilor. Acest lucru s-a dovedit a fi periculos, Nuno Claro fiind testat în câteva rânduri de atacanţii lui Basel. Cu câteva secunde înainte de pauză, Basel a reuşit chiar să reducă din handicap, Stocker reuşind să marcheze cu capul în urma unei faze fixe.

Tot fazele fixe s-au dovedit periculoase pentru clujeni şi în repriza a doua, dar şi două ieşiri hazardate ale goalkeeper-ului. Nuno Claro are însă meritul că a mai scos o minge de sub bară pe finalul partidei, contribuind la prima victorie a clujenilor în actuala ediţie.

Lider în grupa E este formaţia Bayern Munchen, care a dispus de AS Roma cu 2-0 în cealaltă partidă a grupei. Au marcat Thomas Muller, în minutul 79, urmat de Miroslav Klose patru minute mai târziu.

Alte rezultate:
Grupa F
Marseille    0 - 1    Spartak Moscow
Zilina    1 - 4    Chelsea

Grupa G
AC Milan    2 - 0    Auxerre
Real Madrid    2 - 0    Ajax Amsterdam

Grupa H
Arsenal    6 - 0    Braga
Shakhtar Donetsk    1 - 0    Partizan Belgrad

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor FC Basel CFR Cluj
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close