Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj - Unirea Urziceni 1-0: Campioana se impune cu emoţii (VIDEO)

CFR Cluj - Unirea Urziceni 1-0: Campioana se impune cu emoţii (VIDEO)

CFR Cluj - Unirea Urziceni 1-0: Campioana se impune cu emoţii (VIDEO)
31 Oct 2008   •   19:01

Aşa cum se anticipa, duelul dintre CFR Cluj şi Unirea Urziceni a fost aprig disputat, cu fotbal de calitate. În primul mitan, am avut parte de un meci tacticizat, în special la mijlocul terenului, cu sclipiri tehnice ale clujenilor. Faze bune de joc au fost la ambele porţi, ritmul activ de joc nereuşind însă să surpindă unul dintre cei doi goalkeep-eri. Primii care au pus poarta adversă în pericol, au fost ialomiţenii, atunci când Mara a centrat pentru Apostol dar Stăncioiu a reţinut fără probleme. Tot Mara a fost cel care a ameninţat poarta adversă, portarul ?feroviarilor? a respins în faţă dar nici un jucător oaspete nereuşind să pună ?latul? la acel balon. Clujenii au o ocazie clară de a deshide scorul prin Peralta, care şutează din 16 metri, dar balonul poposeşte în braţele tânărului portar lituanian, Arlauskis, cel ce apără buturile Unirii, iar Culio, dintr-o lovitură liberă, loveşte bara transversală.

Trei galbene a scos din buzunar în prima repriză arbitrul central, Cristi Balaj, Cadu de la CFR(`29), Apostol(`33) şi Onofraş (`36) de la oaspeţi fiind avertizaţi pe rând.
Repriza secundă debutează în forţă, CFR-iştii revenind de la vestiare mai proaspeţi. După mai multe ocazii, Y. Kone, cel care l-a înlocuit pe Didi, accidentat în prima repriză, preia pe piept în careul advers după pasa lui Culio de 40 metri şi înscrie.
Elevii italianului Trombetta s-au mulţumit cum decurge jocul în favoarea lor, fiind poate deja cu gândul la meciul din Champions League, marţi ei urmând să joace ?acasă? cu Bordeax. Atacurile Urziceniului sunt sterile, iar singurul şut periculos vine de-abia în minutul 90, când Brandan trage puternic, dar Stăncioiu reţine cu siguranţă.
Astfel, CFR Cluj a acumulat 22 puncte şi egalează la puncte Steaua, iar Unirea rămâne momentan pe locul 2, cu 27 puncte.

CFR Cluj
Eduard Stăncioiu, Anthony da Silva, Tony ,Gabriel Mureşan,Ricardo Cadu, Alvaro, Pereira,Eugen Trică,Sixto Peralta,Emanuel Culio (Oberman`69), Sebastian Dubarbier (E.Kone`83),Didi (Y.Kone `21) ,Andre de Sousa Galliasi. Antrenor: Maurizzio Trombetta

Unirea Urziceni
Arlauskis, Daniel Galamaz,Bruno Fernandes, Bordeanu, Nicu Epaminonda,Ricardo Gomez, Răzvan Pădureţu, Bogdan Mara(Frunză `79) , Cătălin Apostol(Brandan `58) ,Marius Onofraş (Rusescu `61), Marius Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Unirea Urziceni
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close