Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR fără Trică, pentru Ligă mult prea mică. Cluj ? Bordeaux 1-2

CFR fără Trică, pentru Ligă mult prea mică. Cluj ? Bordeaux 1-2

CFR fără Trică, pentru Ligă mult prea mică. Cluj ? Bordeaux 1-2
04 Noi 2008   •   23:47

După rezultate foarte bune cu AS Roma şi Chelsea Londra, CFR Cluj a pierdut puncte chiar în faţa formaţiei considerată outsideră. Girondins de Bordeaux şi-a adjudecat toate cele şase puncte în dubla manşă cu CFR Cluj, după ce s-a impus în tur cu 1-0, iar în Ardeal cu 2-1. În meciul retur, clujenilor le-a lipsit capul limpede din atac, le-a lipsit căpitanul formaţiei, Eugen Trică, suspendat pentru această partidă.
În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ajuns pe locul patru în clasamentul grupei A, însă lupta pentru primăvara europeană rămâne deschisă şi foarte complicată. AS Roma a zdrobit Chelsea pe Olimpico, scor 3-1, astfel că orice se poate întâmpla în această competiţie. Totuşi, pentru clujeni meciul cu AS Roma din etapa viitoare, de pe teren propriu, este decisiv, iar o nouă victorie în faţa italienilor este vitală.
Clasament, după patru etape:
1. Chelsea - 7 puncte
2. Roma ? 6p
3. Bordeaux ? 6p
4. CFR Cluj ? 4p
Bordeaux a început ofensiv meciul de la Cluj şi a deschis rapid scorul. Gouffran l-a găsit în careu pe Gourcuff şi acesta a împins mingea în poarta lui Stăncioiu, în minutul 6. CFR a revenit rapid în joc şi a egalat peste numai trei minute, tot după o fază fixă: lovitură liberă executată de Culio, mingea a fost recentrată de Kone, iar Dani a trimis-o în plasă cu capul din 6-7 metri.
Scenariul de la Roma părea că se repetă şi că CFR va reveni, cu eroul Culio acum în rol de pasator decisiv. Nu a fost însă aşa. Evoluţia acestuia a fost ştearsă, iar Bordeaux a avut în continuare iniţiativa, reuşind să înscrie din nou, tot dintr-o fază fixă: Wendel a transformat impecabil o lovitură liberă de la circa 22-23 de metri, în minutul 38. În partea secundă, CFR nu a arătat semne de revenire, jocul campioanei României a continuat să sufere. Bordeaux a aşteptat şi a avut şansa să majoreze scorul, dar bara, arbitrul care nu a văzut un henţ în careu la Panin şi paradele lui Stăncioiu şi-au făcut datoria.
Au evoluat echipele:
CFR
44. Eduard Stăncioiu - 2. Tony (4. Cristian Panin, 64), 20. Ricardo Cadú (căpitan), 27. Andre De Sousa ''Galiassi'' (77. Ciprian Deac, 78), 33. Alvaro Pereira - 6. Gabriel Mureşan, 31. Ricardo Dani - 7. Sebastián Dubarbier, 8. Sixto Peralta (28. Emmanuel Kone, 68), 19. Juan Emanuel Culio - 17. Yssouf Koné. Antrenor: Maurizio Trombetta.
Bordeaux
30. Matthieu Valverde - 21. Matthieu Chalmé, 27. Marc Planus, 14. Souleymane Diawara, 6. Franck Jurietti - 4. Alou Diarra (căpitan), 5. Fernando - 17. Wendel (26. Gabriel Obertan, 78), 8. Yoann Gourcuff, 7. Yoan Gouffran (11. David Bellion, 78) - 29. Marouane Chamakh. Antrenor: Laurent Blanc.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close