Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR îi caută înlocuitor lui Trombetta

CFR îi caută înlocuitor lui Trombetta

CFR îi caută înlocuitor lui Trombetta
28 Oct 2008   •   12:56

Cu toate că a surprins toată Europa, prin victoria CFR-ului de la Roma, Maurizzio Trombetta pare a mai avea puţine zile la cârma echipei din Cluj, notează ?Ziua de Cluj?.
Rezultetele nu tocmai convingătoare din ultima vreme, i-au determinat pe oficialii clujeni să se gândeasca la noi variante fiabile pentru a redresa din mers echipa. O singură victorie în ultimele patru partide, dar mai ales jocul slab prestat la Bordeaux şi Timişoara, ambele încheiate cu înfrângerea ?feroviarilor?, i-au adus in poll position ca posibili inlocuitori pe Ionuţ Sabău şi Oleg Protasov. Primul, nu trece printr-o perioadă tocmai fericită la Gloria Bistriţa, echipa care se află pe un îngrijorător loc retrogradabil, iar cel de-al doilea, având un angajament in divizia secundă din Rusia.
Ambii au mai fost vizaţi de conducerea clujeană, Protasov fiind foarte aproape de a prelua CFR-ul chiar după demiterea lui Andone.
Aşa cum a procedat şi in trecut, preşedintele Iuliu Mureşan s-a grăbit să il reconfirme pe italianul Trombetta:? O aberaţie. Nu se pune problema demiterii lui Trombetta? a declarat Mureşan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close