Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR l-a lăsat să plece pe Dubarbier. Argentinianul a semnat cu Lorient

CFR l-a lăsat să plece pe Dubarbier. Argentinianul a semnat cu Lorient

CFR l-a lăsat să plece pe Dubarbier. Argentinianul a semnat cu Lorient
Sursa foto: sebastian dubarbier
01 Feb 2010   •   19:44

Mijlocaşul Sebastian Dubarbier, considerat într-o vreme unul dintre cei mai talentaţi jucători din Liga 1, pleacă la o echipă de mijlocul clasamentului din prima divizie franceză, Lorient. Preşedintele clubului clujean, Iuliu Mureşan, a confirmat deja că argentinianul a mers în Franţa să îşi negocieze contractul şi s-a înţeles pentru o perioadă de patru ani şi jumătate.
"Nu are importanţă suma pentru care a plecat Dubarbier. El este deja în Franţa pentru a-şi negocia contractul. A avut mai multe oferte, însă am considerat că cea de la Lorient e cea mai bună pentru el şi pentru club. Are cine să-i ia locul în echipă, există şase jucători de valori apropiate care pot juca pe postul său. Nu o să mai transferăm alţi jucători", a declarat Iuliu Mureşan la plecarea echipei în al doilea cantonament al iernii, pentru Mediafax.
Între timp, transferul lui Dubarbier s-a perfectat iar francezii au anunţat că durata contractului este de 4 ani şi jumătate.
Dubarbier joacă la CFR Cluj din ianuarie 2007, când a fost transferat de la Gimnasia La Plata. A câştigat un titlu de campion al României cu CFR, o Supercupă şi două Cupe. De asemenea, a jucat în Liga Campionilor sub comanda lui Maurizio Trombetta.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Liga I Ligue 1 Iuliu Muresan
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close