Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR, umilită acasă de Concordia. Dinamo, noul lider în Liga I

CFR, umilită acasă de Concordia. Dinamo, noul lider în Liga I

CFR, umilită acasă de Concordia. Dinamo, noul lider în Liga I
Sursa foto: Foto: GSp.ro
22 Apr 2012   •   23:28

Concordia Chiajna a produs cea mai mare surpriză a etapei a 27-a în Liga I, reușind să învingă fără drept de apel liderul CFR Cluj, în deplasare. Chiajna s-a impus cu 4-2, după ce a condus cu 4-1 la pauză, și a contribuit decisiv la schimbarea liderului în Liga I. Dinamo a profitat de pasul greșit de CFR Cluj în fața unei echipe amenințate cu retrogradarea și s-a impus cu 3-2 în partida cu Ceahlăul Piatra Neamț, preluând șefia clasamentului.

Concordia s-a impus prin golurile marcate de Ilie Iordache (8), Plamen Krumov (32) - după o gafă incredibilă a portarului Beto, care a scăpat mingea printre picioare -, Adi Rocha (39) - dintr-o poziție de ofsaid - şi Ales Dos Santos (43), în timp ce pentru gazde au punctat Stojan Vranjes (15) şi Ronny Carlos (49). CFR Cluj a rămas fără victorie de la venirea lui Ioan Andone pe banca tehnică.

De partea cealaltă, Dinamo a avut emoții în privința rezultatului timp de 50 de minute, după care Alexe a deschis scorul și tot el l-a majorat cinci minute mai târziu. Dănciulescu a făcut 3-0 în minutul 62, iar Bădescu și Golubovic au stabilit scorul final în minutele de prelungire, după ce Dinamo a rămas în inferioritate, ca urmare a eliminării lui Moți pentru cumul de cartonașe galbene.

Clasament:
1. Dinamo - 52p
2. CFR Cluj - 52
3. Rapid - 51
4. Vaslui - 49
5. Steaua - 49

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close