Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR vrea antrenor de locul doi. Klaus Toppmoller, favorit pentru postul lui Trombetta

CFR vrea antrenor de locul doi. Klaus Toppmoller, favorit pentru postul lui Trombetta

CFR vrea antrenor de locul doi. Klaus Toppmoller, favorit pentru postul lui Trombetta
29 Oct 2008   •   11:18

Rezultatele nu tocmai convingătoare din ultima vreme, mai ales în Liga I, i-au determinat pe conducătorii clubului CFR Cluj să îi caute înlocuitor lui Maurizzio Trombetta. Zilele italianului la cârma campioanei României sunt numărate, iar oficialii din Gruia se pare că au găsit deja un antrenor care să preia echipa din iarnă.
Conform unor surse apropiate conducerii clubului ardelean, citat de Ziua de Cluj, germanul Klaus Toppmoller va fi, din iarnă, antrenorul ?feroviarilor?. Neamţul este, în prezent, liber de contract, după ce, în luna aprile a acestui an, a fost înlocuit de la cârma naţionalei Georgiei de Hector Cuper. Tehnicianul se pare că le-a fost propuse clujenilor încă după demiterea lui Ioan Andone, fapt recunoscut la acea vreme de Iuliu Mureşan.
Toppmoller, în vârstă de 57 de ani, a mai antrenat Eintracht Frankfurt, Vfl Bochum, Bayer Leverkusen şi Hamburg SV, ca între 2006 şi 2008 să conducă naţionala Georgiei.
Antrenorul german este renumit pentru faptul că în sezonul 2001-2002 a reuşit să termine pe locul secund cu Bayer Leverkusen în toate cele trei competiţii în care aceasta era angrenată: Cupa Germaniei, Campionatul Germaniei şi, în special, Liga Campionilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close