Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Chivorchian: "Uhrin a forţat plecarea sa, nu a fost dat afară"

Chivorchian: "Uhrin a forţat plecarea sa, nu a fost dat afară"

Chivorchian: "Uhrin a forţat plecarea sa, nu a fost dat afară"
14 Dec 2008   •   12:01

Gheorghe Chivorchian a făcut lumină la Timişoara. Preşedintele echipei de pe Bega a dezvăluit la GSpTV motivele debarcării tehnicianului ceh. ?Uhrin a forţat plecarea sa, nu a fost dat afară!", susţine Chivorchian. El a explicat pe larg culisele despărţirii neaşteptate de Duşan Uhrin junior.
Oficialul echipei de pe Bega a dezvăluit că tehnicianul ceh l-a somat pe finanţatorul Marian Iancu să-l plătească, la doar câteva ore după ce Uhrin şi conducerea timişoreană căzuseră de acord în ceea ce priveşte strategia pe tremen scurt a echipei. "Duşan s-a dus la meciul cu Steaua, a doua zi i-a dat un telefon domnului Iancu şi i-a spus printre altele că până vineri să îi dea banii mei pentru că pleacă în Cehia şi dacă nu îi dă banii, el are echipă şi în Cehia pe care poate să o antreneze până în vară", a spus Chivorchian.
Preşedintele FC Timişoara şi-a mai exprimat speranţa ca Sărbătorile de iarnă să le aducă înapoi cele 6 puncte luate de FIFA. În cazul în care bănăţenilor le va fi anulată sancţiunea, echipa finanţată de Marian Iancu va deveni liderul Ligii I. "Sunt foarte încrezător, pentru că din punctul nostru de vedere nu am greşit cu nimic, am respectat întocmai deciziile TAS-ului. Respectând deciziile TAS-ului am avut şi aprobarea Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal", a spus Chivorchian.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close