Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Chivorchian: "Varga şi Bălan ar trebui să ceară despăgubiri clubului Rapid"

Chivorchian: "Varga şi Bălan ar trebui să ceară despăgubiri clubului Rapid"

Chivorchian: "Varga şi Bălan ar trebui să ceară despăgubiri clubului Rapid"
Sursa foto: dacian varga
09 Apr 2010   •   17:46

Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu au jucat nici un meci din martie încoace, iar directorul executiv al Timişoarei, Gheorghe Chivorchian, nu înţelege de ce jucătorii nu cer să fie despăgubiţi de Rapid. Timişoara şi Rapid sunt în litigiu la LPF privind dreptul de joc al celor doi fotbalişti, aduşi de "giuleşteni" chiar la limita expirării perioadei de transferuri.
"Cei de la Rapid pot invoca tot felul de motive, pot căuta fel de fel de vinovaţi, dar de cele mai multe ori cel mai bine este să te uiţi la tine în curte. Jucătorii ar trebui să ceară despăgubiri clubului Rapid, cui să ceară? Până se elucidează o cauză, carnetele sunt reţinute la Ligă, la Federaţie sau la AMFB, depinde unde se judecă. Ei nu îşi pot exercita dreptul de joc decât după ce toate comisiile şi-au spus punctul de vedere. Eu le-aş sugera celor de la Rapid să nu ajungă la TAS cu acest caz", a declarat Chivorchian după ce a fost audiat la Comisia de Disciplină a LPF, potrivit Mediafax.
Oficialul echipei de pe Bega spune că audierile s-au încheiat, tot ce a mai rămas fiind ca LPF să îşi stabilească şi comunice decizia.
"Rapid şi-a susţinut punctul de vedere, noi la fel, acum aşteptăm ca membrii Comisiei de Disciplină să ia o decizie. Din probele pe care le-am administrat noi, verdictul nu poate fi decât unul singur, dar comisia este cea care decide", a declarat oficialul bănăţean.
Cei doi jucători fuseseră, deja, sfătuiţi de antrenorul echipei giuleştene, Ioan Andone, să dea în judecată Liga Profesionistă de Fotbal pentru faptul că nu a acţionat corect înaintea meciului Rapid - FC Timişoara 1-0.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: LPF Dacian Varga
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close