Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Chivu: "Am câştigat Liga Campionilor, acum vreau cu România la Cupa Mondială"

Chivu: "Am câştigat Liga Campionilor, acum vreau cu România la Cupa Mondială"

Chivu: "Am câştigat Liga Campionilor, acum vreau cu România la Cupa Mondială"
Sursa foto: cristian chivu
24 Mai 2010   •   13:03

Căpitanul echipei naţionale, Cristian Chivu, abia a câştigat Liga Campionilor cu Inter Milano, dar îşi stabileşte deja obiective pentru Cupa Mondială din 2014. Fundaşul lui Inter, în vârstă de 29 de ani, spune că şi-a îndeplinit toate dorinţele pe care le avea ca fotbalist cu excepţia celei de a participa cu România la un campionat mondial. Va avea şansa la turneul final din Brazilia, când va avea aproape 34 de ani.
Încununat campion al Europei după finala de sâmbătă de la Madrid, Chivu recunoaşte că a atins în acest sezon treapta cea mai înaltă a carierei sale. Chivu se gândeşte la adversarii dificili de care a trecut Inter şi este mulţumit că a putut contribui la obţinerea titlului.

"Am avut tot sezonul cei mai grei adversari în Liga Campionilor. Dar până la urmă sunt fericit că am câştigat mereu. Pentru asta m-am pregătit tot timpul, ca atunci când e nevoie de mine să fiu acolo. Chiar dacă se întâmplă să mi se spună că e nevoie de mine cu 10 minute înainte de meci, cum s-a întâmplat la Barcelona.", a declarat jucătorul lui Inter, pentru Mediafax.
Vorbind de echipa naţională a României, Chivu şi-a exprimat dezamăgirea că va sta acasă când mulţi dintre colegii de la Inter vor merge la Cupa Mondială din Africa de Sud.
"E frustrant că ne uităm la Mondial la televizor, dar asta e situaţia. Nu ne rămâne decât să muncim în continuare şi mai bine şi să încercăm să ajungem şi noi acolo. Eu am jucat la două Europene, dar la nici un Mondial. Vorbeam de motivaţie. Vezi cum apare chiar şi pentru cineva care abia a câştigat Liga Campionilor?", a spus Chivu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close