Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Christoph Daum: Am fost atacat verbal pe stradă pentru că nu l-am convocat pe Alibec

Christoph Daum: Am fost atacat verbal pe stradă pentru că nu l-am convocat pe Alibec

Christoph Daum: Am fost atacat verbal pe stradă pentru că nu l-am convocat pe Alibec
28 Aug 2017   •   15:26

România-Armenia, în preliminariiile CM 2018. Selecţionerul Christoph Daum susține că Denis Alibec nu a fost convocat deoarece nu are evoluţii constant bune la FCSB. Daum se plânge că a fost atacat verbal pe stradă din cauza neconvocării lui Alibec.

"Trebuie să oferim informații multe spre public, dar în acest caz, al lui Alibec, este ca o relație între doctor și pacient, unele informații sunt confidențiale. Pot spune că este corect că din cauza presiunii, mulți mă atacă, unii pe stradă, unii motivați sau încărcați de mass-media, verbal, înțeleg asta. Mulți își spun opinia, poate nu este momentul potrivit să îl aduc pe Alibec. Cred în el, dacă va menține atitudinea ușa îi va fi deschisă. Momentan urmărim mulți fotbaliști, printre care și pe el. Datele și statisticile sunt analizate zi de zi. Nu înseamnă că nu va fi un jucător de națională. În începutul meciului cu Sporting a fost fantastic, dar el trebuie să mențină acest ritm la mai multe meciuri", a spus Daum. 

România va înfrunta echipa Armeniei pe 1 septembrie, de la ora 21,45, pe Arena Naţională din Bucureşti, iar pe 4 septembrie va juca împotriva Muntenegrului (ora 21,45), la Podgorica. Denis Alibec nu se află pe lista convocaților. 
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close