Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cine-i antrenor la Steaua? Olăroiu negociează la palat cu Becali. Munteanu: Nu e nimic sigur

Cine-i antrenor la Steaua? Olăroiu negociează la palat cu Becali. Munteanu: Nu e nimic sigur

Cine-i antrenor la Steaua? Olăroiu negociează la palat cu Becali. Munteanu: Nu e nimic sigur
23 Oct 2008   •   11:41

Incertitudine cu privire la viitorul antrenor al Stelei. Dacă miercuri se părea că Dorinel Munteanu va fi principal în Ghencea, joi lucrurile au luat o altă turnură. În aceste momente la palatul lui Gigi Becali este aşteptat Cosmin Olăroiu, care se pare că îşi va negocia postul de antrenor principal.
Joi dimineaţă Gigi Becali a preferat să nu comenteze prea mult posibila venire a lui Olăroiu în Ghencea. "Vă spun eu de ce vine Olăroiu acum la mine. Vine să mă ajute. Mi-a spus, Gigi vin, sar în faţa avionului pentru tine. Olăroiu a venit în vizită în ţară şi normal că trece să mă vadă. Nu e mai aproape Olăroiu de Steaua, pentru că are o clauză de reziliere destul de mare. Deocamdată cu Olăroiu mă sfătuiesc ca prieten," a declarat Gigi Becali la GSP TV.
GIGI BECALI DESPRE DISCUŢIILE CU OLĂROIU

Totuşi, rămâne în cărţi pentru Steaua şi Dorinel Munteanu. Acesta a declarat la Antena 3 că va da un răspuns ofertei venite de la Steaua în curând. "Îmi e greu să mă decid dacă merg la Steaua. În nici un caz nu sunt 100% la Steaua," a declarat Munteanu.
DORINEL MUNTEANU DESPRE OFERTA DE LA STEAUA

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că Olăroiu a fost antrenorul cel mai pe placul său, acesta aducând şi cele mai mari performanţe pentru roş-albaştri. Cu Olăroiu antrenor, Steaua a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA.
Cosmin Olăroiu a plecat de la Steaua în 2007, optând pentru salariul fabulos oferit de arabii de la echipa Al-Hilal. Aici, românul a reuşit să câştige campionatul intern, intrând definitiv în graţiile şeicilor arabi. Tocmai de aceea, până acum, principalul impediment în revenirea lui Olăroiu la Steaua au fost banii oferiţi de şeici.
Miercuri, Marius Lăcătuş a demisionat din funcţia de antrenor principal la Steaua, după ce a fost criticat de patronul Gigi Becali. Rămâneţi pe Antena3.ro pentru amănunte despre viitorul antrenor al Stelei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cosmin Olaroiu steaua Gigi Becali
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close