Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cine spune că nu e armonie la Steaua? Lovin: "Dayro e un copil răsfăţat şi e narcisist"

Cine spune că nu e armonie la Steaua? Lovin: "Dayro e un copil răsfăţat şi e narcisist"

Cine spune că nu e armonie la Steaua? Lovin: "Dayro e un copil răsfăţat şi e narcisist"
Sursa foto: dayro moreno
14 Apr 2009   •   09:12

Situaţia deloc roz de la Steaua, care a pierdut iar două puncte în ultima etapă, cu Farul Constanţa, şi este pe locul al şaptelea în clasamentul Ligii 1, nu îl lasă indiferent nici pe mijlocaşul Florin Lovin. Stelistul, aflat din 2004 în Ghencea, recunoaşte că echipa nu mai este o familie, ca altă dată, şi îi simte lipsa fostului număr 10, Nicolae Dică. Înlocuitorul acestuia, Dayro Moreno, este în opinia lui Lovin un "copil răsfăţat".
?Avem mari probleme pentru că ne-am uitat prea mult la adversare, în loc să ne uitam în curtea noastră. În plus, nu mai avem un lider ca Rădoi şi ne lipseşte şi MM Stoica. Evident că nici arestarea patronului nu ne-a lăsat indiferenţi. Oricum, acum nu mai suntem o familie unită?, a declarat fotbalistul pentru sport.ro.
Echipa are, în acest moment, mari probleme în atac şi nu a găsit un jucător prolific pentru a-i lua locul golgheterului plecat la Catania, în Serie A, Nicolae Dică:
?El ne mai scotea în momentele grele, ba o lovitură liberă, ba un penalty. Din păcate, acum nici de la 11 metri nu reuşim să mai marcăm. Dică în patru ani cred că a dat 60-70 de goluri pentru Steaua?, a suspinat Lovin.
Steaua nu a rămas fără un "număr 10" după ce Dică a plecat în Italia, dar cel care i-a preluat atribuţiile nu a rupt gura târgului şi s-a umplut, deseori, de penibil. Columbianul Dayro Moreno a fost apostrofat şi de colegul său de la mijlocul terenului, Lovin:
?Dayro în ochii mei este doar un copil răsfăţat. Nu a învăţat nici limba română, poate nu-i place. Toată lumea are o doză de narcisism, dar la el este mai accentuată?, a încheiat fotbalistul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dayro Moreno FC Steaua Nicolae Dica
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close