Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Circ la "U" Craiova. Mititelu îl face praf pe Neagoe, Neagoe critică dur arbitrajul

Circ la "U" Craiova. Mititelu îl face praf pe Neagoe, Neagoe critică dur arbitrajul

Circ la "U" Craiova. Mititelu îl face praf pe Neagoe, Neagoe critică dur arbitrajul
Sursa foto: adrian mititelu
28 Noi 2009   •   23:10

Aşa cum era de aşteptat, partida dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova a dat naştere la critici dure la adresa antrenorilor şi arbitrilor. Înfrângerea suferită de "juveţi" la Cluj-Napoca nu a fost primită cu ochi buni pe Neagoe, pe care l-a criticat foarte dur. La rândul lui, cel care ţine în mâinile sale echipa fanion a Băniei l-a făcut praf pe arbitrul Haţegan.
"Neagoe m-a dezamăgit crunt în această seară! Nu ştiu ce să mai fac. Nu m-am băgat peste el, i-am acordat credit. E cel mai slab joc făcut de Craiova în ultimii doi ani. Nu am înţeles nimic din tactica din această seară. Toţi antrenorii care au venit au avut timp, au avut o super echipă pe mână, nu mai înţeleg ce se întâmplă. Asta e, fiecare doarme cum îşi aşterne. Ce credeţi, viitorul lui Neagoe contează acum sau viitorul acestei echipe?", a tunat preşedintele Craiovei, Adrian Mititelu, la GspTV.
"Neagoe a fost în mare eroare în seara asta, aşa cum în alte situaţii a ales tactica bine. Ne-a lipsit axul central. Nu vreau să fac iureş acum pentru că mai avem două meciuri importante în acest final de sezon şi avem nevoie de linişte. Îi iarnă se vor întâmpla lucruri majore la această echipă. După cinci ani de greşeli am ajuns şi eu la un nivel de experienţă şi cred că voi lua decizia potrivită. Vor fi schimbări din toate punctele de vedere." a precizat oficialul craiovean.
Neagoe, supărat pe arbitru
"Nu mă temeam de CFR, dovadă că în prima repriză ei nu au avut nicio ocazie. Am înţeles că Dubarbier a lovit mingea cu mâna la primul gol plus că lovitura liberă acordată anterior pentru un presupus henţ a fost eronată. Tudor poate să îmi tot explice la televizor cum a gândit el fazele la meciul din Cupă, că eu tot consider că a greşit. Nu ştiu de ce aceste greşeli apar întoteauna la meciurile împotriva CFR-ului. Partida se putea încheia fără probleme 0-0, pentru că până la gol ei nu au avut nicio fază", a declarat şi antrenorul Neagoe, pentru Mediafax.
CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, Universitatea Craiova cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate, în a doua repriză, de Ricardo Cadu şi Yssouf Kone.
Antena3.ro

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close