Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ciuhandu o vrea pe Poli în campionatul Serbiei: „Nu m-ar deranja să jucăm cu Partizan şi Steaua Roşie”

Ciuhandu o vrea pe Poli în campionatul Serbiei: „Nu m-ar deranja să jucăm cu Partizan şi Steaua Roşie”

Ciuhandu o vrea pe Poli în campionatul Serbiei: „Nu m-ar deranja să jucăm cu Partizan şi Steaua Roşie”
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Iun 2011   •   10:39

Decizia Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF de a o trimite pe Poli Timişoara în liga a treia i-a scos în stradă pe fanii echipei de pe Bega. Aproximativ 7.000 de oameni au protestat în centrul oraşului, în timp ce primarul Gheorghe Ciuhandu spune că bănăţenii iau în calcul posibilitatea de a evolua în campionatul Serbiei.

Insistenţa acestui Duru mă pune pe gânduri. Bucureştiul e mai departe decât Budapesta. Pe de altă parte, nu m-ar deranja ca Poli să joace cu Partizan şi cu Steaua Roşie, în campionatul Serbiei”, a spus edilul timişorean. Nu doar primarul a luat atitudine faţă de decizia FRF, ci şi preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc: „E o mizerie această decizie luată împotriva Timişoarei. Asistăm la o conspiraţie împotriva noastră”.

Printre cei prezenţi la prostest s-a numărat şi Nicolae Roibu, rectorul Universităţii Politehnice din Timişoara, acesta vorbind pentru cei prezenţi de la balconul Operei: „Poli înseamnă parte din sufletul oraşului, este o crimă să atentezi la această echipă. Fotbalul în Timişoara este un fenomen, unul care trebui trăit pentru a fi înţeles la adevărata sa dimensiune”.

Nu căutăm vinovaţi şi nici măcar soluţii, ci vrem doar să arătăm că vom fi alături de echipă, oriunde ar juca Poli”, a explicat scopul mitingului Paul Prodana, unul dintre liderii suporterilor timişoreni.

Mitingul de miercuri seară ar putea fi doar primul dintr-o serie mai lungă, pentru că suporterii bănăţenilor au primit autorizaţie pentru astfel de manifestaţii în fiecare seară, la aceeaşi oră, timp de o săptămână.

 

×
Subiecte în articol: Poli Timisoara retrogradare protest miting
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close