Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cl. Niculescu: "Rapid a scăpat ieftin!". Giuleştenii sunt mulţumiţi cu punctul luat în "Groapă" (VIDEO)

Cl. Niculescu: "Rapid a scăpat ieftin!". Giuleştenii sunt mulţumiţi cu punctul luat în "Groapă" (VIDEO)

Cl. Niculescu: "Rapid a scăpat ieftin!". Giuleştenii sunt mulţumiţi cu punctul luat în "Groapă" (VIDEO)
Sursa foto: claudiu niculescu
09 Noi 2009   •   10:52

Derby-ul Dinamo - Rapid din Ştefan cel Mare s-a încheiat nedecis, 1-1, într-un meci care a fost deschis de golul oaspeţilor şi care s-a încheiat cu egalarea dinamoviştilor. Deşi cursul partidei îi poate frustra pe rapidişti, antrenorul Nicolae Manea se declară mulţumit cu punctul luat pe terenul rivalilor, după ce aceştia au ratat un car de ocazii. "Câinii", în schimb, au rămas cu un gust amar în ciuda puntului obţinut târziu în meci, considerând că victoria era mai potrivită.
Tehnicianul Rapidului, Nicolae Manea, consideră că ar fi incorect să fie nemulţumit cu punctul luat în Ştefan cel Mare, după ce echipa sa a fost dominată copios când conducea cu scorul de 1-0. Golul lui Claudiu Niculescu din minutul 89 a încheiat o partidă în care, consideră Manea, Dinamo a fost foarte determinată şi concentrată. Punctul obţinut de rapidişti este cu atât mai important din punctul lor de vedere cu cât adversarii s-au odihnit în partida cu Galatasaray în mod special.
"Încă de săptămâna trecută am spus că venim la Dinamo să câştigăm, am fost la trei minute de o victorie, care ne ţinea pe primul loc, dar trebuie să fiu corect şi să spun că Dinamo a făcut un joc bun astăzi. S-a jucat deschis, s-a jucat fotbal şi am văzut o mare diferenţă între Dinamo care a jucat cu Galata şi Dinamo care a jucat cu Rapid. Cred că ei au stat mai mult cu gândul la această partidă. Nu trebuie să fim supăraţi, am fost egalaţi pe final, am pierdut prima poziţie, dar e, totuşi, un punct obþinut pe terenul lui Dinamo", a declarat tehnicianul din Giuleşti, pentru Mediafax.
Mai proaspeţi, deoarece nu au jucat la mijlocul săptămânii, precum Dinamo, rapidiştii regretă, totuşi, faptul că au pierdut fotoliul de lider. Primirea unui gol în ultimele minute i-a privat pe rapidişti de două puncte, dar antrenorul de sub Podul Grant ştie de ce acestea au fost pierdute. Echipa sa trebuia să arate o faţă mai ofensivă la 1-0 pentru a putea păstra scorul.
"Poate şi jucătorii mei au făcut o greşeală pentru că au stat prea mult în apărare. Trebuie să ne mulţumim şi cu acest rezultat, pentru că ei au avut nişte situaţii extraordinare, multe dintre ele rezolvate de Bornescu. Tot timpul le-am spus să nu se strângă în faţa porţii, dar eu totuşi apreciez efortul depus de ei. Dinamo era o echipă de bătut astăzi, dar şi noi eram de bătut după cum au stat lucrurile în teren. Bornescu a făcut lucruri extraordinare astăzi, s-a văzut că este un jucător cu experienţă, care a venit cu sufletul deschis la Rapid", a conchis Manea.
Dinamoviştii acuză ghinionul
Spre deosebire de rapidişti, adversarii lor de duminică seară nu sunt deloc mulţumiţi de rezultatul obţinut. Situaţia poate părea paradoxală, întrucât Dinamo este cea care a salvat pe final o victorie. Cu toate acestea, victoria era singura variantă satisfăcătoare pentru Niculescu şi compania.
"Ne pare rău că nu am reuşit să câştigăm pentru că, după ocaziile avute, cred că Rapidul a scãpat ieftin azi. Este dureros să ratezi din toate poziţiile, însă cred că a contat foarte mult şi faptul că am plecat de la 0-1. După golul lor in minutul 2, rapidiştii s-au închis. Până la urmă am reuşit să-i desfacem, dar am ratat foarte mult. Nu consider acest gol ca pe o răzbunare pentru eşecurile de până acum, pentru cã atunci când intru pe teren nu vreau să dau peste nas nimănui. Eu vreau doar să marchez pentru că meseria mea este de atacant. Dupã ce ne-am pierdut şansele de calificare în Europa League, ne mai rămăsese doar lupta în campionat, iar prin acest egal ne-am cam îndepărtat de primele locuri. În acest campionat am pierdut multe puncte pe mâna arbitrilor şi când am revenit la vestiar după meci am înţeles că şi la pãtrunderea lui Torje în careu ar fi fost un penalty. Cred că alta ar fi fost soarta meciului, dacă am fi dat un gol în minutul 65 la acea fază", a acuzat Niculescu.
Revedeţi golurile partidei:
0-1, gol Ioniţă pentru Rapid în minutul 2

1-1, gol Niculescu pentru Dinamo în minutul 89

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Rapid Claudiu Niculescu Liga I derby
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close