Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "Clau-gol", antrenor la "U" Cluj după demisia lui Marian Pană

"Clau-gol", antrenor la "U" Cluj după demisia lui Marian Pană

"Clau-gol", antrenor la "U" Cluj după demisia lui Marian Pană
09 Noi 2010   •   10:54

Atacantul Claudiu Niculescu, în vârstă de 34 de ani, a fost promovat la statutul de antrenor principal al formaţiei Universitatea Cluj, după ce tehnicianul Marian Pană a demisionat din cauza conflictului cu fanii şi cu o parte a lotului de jucători.

Niculescu nu are încă licenţa Pro, însă e înscris la Şcoala de Antrenori şi va obţine derogarea ce-i va permite să stea pe bancă la următoarea partidă, pe teren propriu, cu Pandurii. Conform Gazetei Spoturilor, Ionuţ Badea este favorit să-i preia pe "studenţii" clujeni, Niculescu ocupând doar o funcţie intermediară.

"Pană a venit la mine, am discutat şi m-a anunţat că renunţă la funcţie. E o decizie care mă surprinde şi pe mine. Probabil că a contat mult înfrângerea de la Sportul. Am în minte câteva nume de antrenor, o să muncesc în această seară şi la noapte să găsesc varianta cea mai bună. Până când va fi numit un nou antrenor, Claudiu Niculescu se va ocupa de pregătirea echipei", a spus finanţatorul clujenilor, Florian Walter.

Alături de Pană şi-a dat demisia şi directorul sportiv al clubului, Paul cazan. "Am venit cu Marian Pană, e normal să plecăm împreună. Din păcate, decizia lui Pană s-a suprapus cu anumite probleme pe care le am, soţia mea având unele dificultăţi de sănătate, aşa că am decis că e mai bine să renunţ. Dacă o galerie atât de frumoasă ca şi cea a Universităţii m-a primit atât de bine, vă daţi seama că m-am simţit excelent aici, la Cluj. Viaţa mea rămâne marcată de alb şi negru", a declarat Cazan, care a mai lucrat la Sportul, FC Timişoara şi Rapid Bucureşti.


×
Subiecte în articol: Claudiu Niculescu Universitatea Cluj
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close