Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Claudiu Niculescu ratează derby-ul cu Rapid, Diabate tot sezonul

Claudiu Niculescu ratează derby-ul cu Rapid, Diabate tot sezonul

Claudiu Niculescu ratează derby-ul cu Rapid, Diabate tot sezonul
23 Mar 2009   •   17:46

Weekend-ul trecut a avut părţi bune, dar şi rele pentru dinamovişti. Deşi s-au desprins la patru puncte de Unirea Urziceni în fruntea clasamentului Ligii I, ?câinii roşii? au primit o veste proastă de la doctorul Liviu Bătineanu.

Acesta a declarat pentru NewsIn că atacantul Claudiu Niculescu va absenta 3 săptămâni şi are mari şanse să rateze derby-ul cu Rapid, după ce a suferit o microleziune fibrilară în meciul de la Buzău, când a părăsit terenul în minutul 35. ?Claudiu a efectuat azi o ecografie şi a reieşit că are o microleziune fibrilară la aductori. În mod normal, se va reface în 3 săptămâni, dar se poate să-şi revină mai repede. Din păcate are mari şanse să rateze meciul cu Rapid?, a spus Bătineanu.

De asemenea, fundaşul Zie Diabate, care s-a accidentat la ultimul antrenament al echipei înainte de plecarea la Buzău, va lipsi tot returul după o afecţiune la umăr. ?La Diabate lucrurile sunt mai complicate. El are o instabilitate a umărului şi trebuie cât mai mai repede operat. După aceea va dura cam două luni până se va reface, astfel ca va pierde acest retur de campionat. Are aceeaşi afecţine de care a suferit şi Cristi Chivu?, a explicat pentru NewsIn doctorul formaţiei Dinamo.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Claudiu Niculescu Dinamo Bucuresti
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close