Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Clubul lui Mutu, aproape de faliment

Clubul lui Mutu, aproape de faliment

Clubul lui Mutu, aproape de faliment
Sursa foto: Adrian Mutu
28 Ian 2009   •   15:26

Clubul bucureştean Level, în care Adrian Mutu a investit împreună cu sora sa, Laura Cordun, este aproape de failment, după ce societatea care îl administrează, "Brilian Club", nu a achitat aproximativ 140.000 de euro unor furnizori de băuturi alcoolice şi ţigări.
Reprezentanţi ai societăţii ?Urban&Asociaţii? au declarat că s-a deschis deja în instanţă procedura de declarare a insolvenţei, care ar duce la falimentul clubului. În prima fază, bunurile localului vor fi puse sub sechestru. Conform cotidianului Libertatea, Adrian Mutu şi sora sa au datorii semnificative faţă de furnizori, ei plătind doar o mică parte din restanţe.
?La un moment dat, sora fotbalistului a achitat o mică parte din datorie, după care nu a mai fost de găsit?, a declarat avocatul Bogdan Bălan, reprezentant al ?Urban&Asociaţii?.
Pentru ca situaţia să devină şi mai complicată, Mutu s-au putea trezi că bunurile clubului său vor fi vândute pentru a se recupera datoria avută. În aceste condiţii, atacantul "naţionalei" Românei trebuie să se decidă repede dacă vrea să mai continue această afacere, până ca afacerea să nu dispară din cauza unei decizii a instanţei.
"Dacă nu se va reuşi recuperarea datoriilor din vânzarea bunurilor societăţii, administratorul va fi tras la răspundere cu averea proprie?, a mai avertizat Bălan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu faliment
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close