Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cluburile din Liga I nu vor campionat de tineret, din cauza crizei economice. Au însă bani pentru arbitri străini

Cluburile din Liga I nu vor campionat de tineret, din cauza crizei economice. Au însă bani pentru arbitri străini

Cluburile din Liga I nu vor campionat de tineret, din cauza crizei economice. Au însă bani pentru arbitri străini
14 Dec 2009   •   15:26

Adunarea Generală a LPF a respins în cadrul şedinţei de luni propunerea Universităţii Craiova de a reînfiinţa campionatul de tineret. Majoritatea preşedinţilor de cluburi din Liga I a votat "contra", invocând criza economică.

"La propunerea Universităţii Craiova privind reînfiinţarea campionatului Primavera s-a decis respingerea acesteia. Au fost 15 voturi împotrivă, 2 pentru, iar reprezentantul clubului Dinamo nu ajunsese la şedinţă. Motivele invocat de cluburile din Liga I au fost legate de partea financiară, fiind invocată perioadă de criză pe care o traversăm acum", a declarat secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, citat de Mediafax.

Altfel, cluburile au propus CCA ca din retur derby-urile să fie arbitrate de brigăzi străine din campionatele puternice, o decizie în această privinţă urmând să fie luată în Comitetul Executiv. De asemenea, nu se vor mai putea face recuzări, dar un arbitru care a fost implicat în conflicte cu o echipă nu va fi delegat o perioadă la meciurile acesteia.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close