Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cociş vine la Timişoara dezamăgit: ?Am sperat mereu la o echipă din străinătate?

Cociş vine la Timişoara dezamăgit: ?Am sperat mereu la o echipă din străinătate?

Cociş vine la Timişoara dezamăgit: ?Am sperat mereu la o echipă din străinătate?
Sursa foto: razvan cocis
03 Mar 2010   •   17:55

Noul mijlocaş al vicecampioanei FC Timişoara, Răzvan Cociş, soseşte pe Bega doar parţial bucuros. Dacă şansa de a juca din nou fotbal în entuziasmează, Cociş nu s-a ferit să spună că ar fi vrut să vrut să facă acest lucru la o echipă dintr-un campionat puternic. Internaţionalul român este tentat, însă, de gândul de a rămâne mai mult timp pe Bega dacă echipa obţine calificarea în Liga Campionilor.
"Sunt bucuros că am reuşit să semnez cu Timişoara, este o echipă puternică, cu obiective îndrăzneţe şi mă bucur foarte mult că am posibilitatea să revin în circuit după o pauză de aproximativ trei luni. Eu le-am cerut impresarilor, dinainte să ajung la Timişoara, să îmi găsească un club din străinătate. Au fost câteva posibilităţi însă acestea nu s-au concretizat, din păcate. Sunt puţin dezamăgit, pentru că din această cauză am pierdut şi din perioada de pregătire. Mi-aş dori foarte mult să evoluez în ţările cu un fotbal puternic. Totuşi, tentaţia de a juca în Liga Campionilor, chiar şi cu o echipă românească, m-ar putea ţine la Timişoara. În cariera mea am jucat în această competiţie doar în preliminarii, cu Şerif Tiraspol, însă cred că este extraordinar să joci într-o astfel de competiţie, unde evoluează cele mai bune echipe din lume", a declarat Cociş pentru site-ul grupării din Banat, politimisoara.ro.
Cociş a vrut să le explice decizia lui de a juca la FC Timişoara în condiţiile în care declarase în trecut că în România ar juca doar la Universitatea Cluj.
"Eu le-am spus celor de la Cluj să mă înţeleagă, le mulţumesc foarte mult că m-au susţinut şi ştiu că ei ţin la mine. Totuşi, nu cred că era cazul să mă întorc în Liga a II-a, chiar dacă aş fi făcut-o la echipa pe care o iubesc cel mai mult. Am ales pentru cariera mea, pentru viitorul meu, iar cu sufletul voi alege pe la vârsta de 30 de ani şi cu siguranţă voi reveni la U Cluj, pentru că îmi doresc să mai joc acolo", a declarat Răzvan Cociş.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I FC Timisoara Universitatea Cluj
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close