Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cojocnean aduce trei puncte Universităţii Cluj în meciul cu Ceahlăul

Cojocnean aduce trei puncte Universităţii Cluj în meciul cu Ceahlăul

Cojocnean aduce trei puncte Universităţii Cluj în meciul cu Ceahlăul
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    24 Sep 2011   •   21:34

Golul lui Cojocnean a fost suficient pentru ca Universitatea Cluj să câştige meciul de la Mediaş cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-0, din etapa a 8-a din Liga I.

 
În faţa unui adversar care a evoluat curajos, clujenii au avut totuşi principalele ocazii ale primei reprize, Achim, Niculescu şi Szukala fiind, pe rând, aproape de deschiderea scorului. Aceasta a venit după 33 de minute, când Cojocnean a reluat spectaculos, din voleu, centrarea de pe partea stângă a lui Boştină.
 
În repriza a doua, acelaşi Cojocnean a fost aproape de dublă, în minutul 55, cu puţin timp înainte de a părăsi terenul accidentat şi de a fi înlocuit cu Grozav.
 
Finalul meciului a fost extrem de tensionat. Mai întâi, antrenorul nemţenilor, Costel Enache, a fost trimis în tribune pentru proteste, pentru ca în minutul 87, brazilianul Machado să fie eliminat direct, după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Cazan. Acelaşi jucător putea egala în minutele de prelungire, dar lovitura sa de cap a trecut peste poarta lui Matache.
 
U Cluj: Matache - S. Achim, Szukala, Abrudan, Mendy - Marinescu, Boştină (Bazzi 67), Păcurar - Cojocnean (Grozav 60), Cl. Niculescu (Machado 76), Ad. Cristea
 
Ceahlăul: Villadsen - Dumitraş, Forminte, Cazan, Barna - Monroy - Cebotaru (Chitoşcă 75), Lucas Garcia, Al. Achim, Stana (Omerbegovic 87) - Gafiţa (M. Constantinescu 62).
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close