Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Concordia Chiajna câştigă la "masa verde" meciul cu U Cluj

Concordia Chiajna câştigă la "masa verde" meciul cu U Cluj

Concordia Chiajna câştigă la "masa verde" meciul cu U Cluj
de M.T.    |    24 Apr 2014   •   22:36

Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal a desfiinţat, joi seara, decizia dată de Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor în cazul Marius Martac şi a dat câştig de cauză clubului Concordia Chiajna, care astfel obţine victoria la "masa verde" în meciul cu Universitatea Cluj.

Partida în cauză a avut loc pe data de 8 martie, în etapa a 22-a din Liga I, şi s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Ilfovenii au contestat dreptul de joc al lui Marius Matrac (foto, stânga), dar CNSL au dat un verdict favorabil clujenilor. În aceste condiţii, Concordia a înaintat recurs, iar decizia de stăzi le oferă victoria cu 3-0 la "masa verde".

„Am luat act de decizia Comisiei de Recurs, iar până vineri aşteptăm motivarea, pentru a decide exact paşii pe care-i vom urma în recuperarea punctului obţinut de echipa noastră pe teren. Dreptatea este de partea noastră, mai ales că Liga Profesionistă de Fotbal ne-a înştiinţat oficial că, din punctul de vedere al regulamentului, legitimarea lui Marius Martac este valabilă”, a spus Vlad Munteanu, administratorul special al clujenilor.

O decizie definitivă se va lua după întrunirea Comisiei de Disciplină de săptămâna viitoare.

În cazul în care sentinaţa Comisiei de Recurs se va păstra, clasamentul Ligii I nu va suferi modificări, ambele echipe păstrându-şi actualele poziţii, locul 9 pentru Concordia şi locul 12 pentru U Cluj.

×
Subiecte în articol: Concordia Chiajna u cluj Liga I
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close